• Fanii trupei BTS au umplut parcul din Seul pentru a sărbători aniversarea de 10 ani.
  • Formaţia BTS se află într-o pauză pentru că doi dintre cei şapte membri satisfac stagiul militar obligatoriu în Coreea de Sud.
  • În acordurile muzicii BTS, fanii au dansat la umbra copacilor şi au schimbat informaţii despre membrii lor preferaţi din formaţia sud-coreeană.

Un număr estimat de 300.000 de fani ai muzicii K-Pop din întreaga lume sunt aşteptaţi să se adune sâmbătă într-un parc din Seul pentru a sărbători împlinirea a 10 ani de la înfiinţarea formaţiei sud-coreene BTS, scrie Reuters.

Formaţia BTS se află într-o pauză pentru că doi dintre cei şapte membri satisfac stagiul militar obligatoriu în Coreea de Sud. Acest lucru nu a afectat însă seria de evenimente aniversare desfăşurate în cursul acestei săptămâni de fanii loiali ai formaţiei.

În cadrul evenimentului de sâmbătă, denumit ,,BTS 10th Anniversary FESTA” şi desfăşurat la Han River Park din Seoul, mii de fani au putut admira diferite exponate legate de istoria formaţiei, printre care costume purtate de membrii formaţiei dar şi sculpturi ale acestora realizate de fani.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G

Fanii din întreaga lume se adună la Seul pentru a sărbători a 10-a aniversare a trupei BTS

În acordurile muzicii BTS, fanii au dansat la umbra copacilor şi au schimbat informaţii despre membrii lor preferaţi din formaţia sud-coreeană.

,,De-a lungul acestui eveniment putem dobândi mai multă experienţă pentru conexiunea noastră cu formaţia BTS şi cu ceilalţi fani” , a declarat Audrey Lintner, 28 de ani, student masterand din Sri Lanka care participă la eveniment.

În cursul zilei de sâmbătă, liderul formaţiei, RM, urmează să le vorbească fanilor, după care vor fi lansate artificii deasupra râului Han. Media locale estimează că numărul fanilor va depăşi 300.000.

,,Vă mulţumim pentru muzica şi concertele minunate pe care ni le-aţi oferit în aceşti 10 ani” , a declarat cu entuziasm Kim Hye-won, 30 de ani, care este un fan devotat al formaţiei încă din 2018.

,,Voi continua să fiu parte din ARMY şi în următorii 10, 20, 30 de ani şi sper că membrii formaţiei, ca artişti şi cântăreţi să continue să aibă o influenţă pozitivă pentru foarte, foarte mult timp” .

Citește și

Elon Musk a anunțat că, până la sfârşitul anului, vrea să implanteze primul cip în creierul unui om

Arnold Schwarzenegger spune că ar câștiga „clar” cursa pentru funcția de președinte al SUA. De ce nu poate candida

VIDEO. Momentul în care doi frați se reîntâlnesc cu lacrimi în ochi după catastrofa cu ambarcațiunea din Grecia