• Balenciaga a cultivat o nișă de piață a pasionaților de modă atrași de neconvențional.
  • Brandul de lux șochează constant publicul prin creațiile sale avangardiste.
  • O creație Balenciaga care a stârnit dezbateri este „Chips Bag”, costă 1750$. Balenciaga vinde pentru 925$ o fustă care arată exact ca un prosop.

Balenciaga este un brand renumit pentru piesele neconvenționale. De la geanta Chips Bag, până la cerceii din șiret, casa de modă a șocat de-a lungul timpului atât pasionații de modă, cât și competitorii.  Care au fost cele mai outstanding piese?

Unul dintre cele mai discutate articole din repertoriul Balenciaga este, fără îndoială, Blue Shopper Tote Bag, care seamănă cu o umilă pungă de cumpărături, dar care are un preț amețitor de 2145$. În mod similar, Trash Bag Pouch, cu un preț de 1.850 de dolari, sfidează noțiunile tradiționale ale modei, transformând un obiect de zi cu zi într-un accesoriu de lux.

Dar excentricitățile Balenciaga nu se opresc aici. Geanta Chips Bag de 1.750 de dolari, modelată după o pungă obișnuită de chipsuri de cartofi, și saboții din lemn Point Toe Clogs – nu par confortabili- și prețul este de de 1.250 de dolari. La fel și cerceii din șiret și de fusta care arata efectiv ca un prosop.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
CINE-I „DI VINĂ”?
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

Cu toate acestea, Brandul se bucură de un succes internațional pentru că a cultivat o nișă de piață a pasionaților de modă care sunt atrași de abordarea sa îndrăzneață și provocatoare a modei.

Citește și