• La TNB sunt programate trei spectacole:„Dineu cu Proști”, „Cei Drepți” și „Abracadabra”.
  • Street Food Festival îți aduce pe șoseaua Kiseleff fructe de mare și muzică live.
  • Bazarul de Primăvară are loc în Piața Victoriei și găzduiește mici antreprenori.

Mâine sunt Floriile, iar în București se anunță un weekend plin de evenimente variate și atracții pentru toate gusturile. Târguri, spectacole și concerte live în aer liber. Dacă nu știi încă unde să ieși de Florii.

Weekendul asta e unul special! Se mai și încălzește puțin, așa că ai o mulțime de activități, în special mâine de Florii. Dacă ești iubitor de artă, La Teatrul Național, mâine ai 3 spectacole, la care e musai să mergi: Dineu cu Proști, Cei Drepți și Abracadabra.

Apoi, că tot avem dezlegare la pește, Street Food Festival te așteaptă, pe șoseaua Kiseleff din București cu multe bunătăți, fructe de mare, înghețață, clătite. Dar și concerte cu muzică live în aer lliber.

Recomandări

A8 FACE PROGRESE
ÎNCEPE CAMPANIA ELECTORALĂ
COMPANIILE RESIMT SCĂDERI DUPĂ PANDEMIE
TRUMP ÎL ACUZĂ PE BIDEN
PROFESORII VOR LUCRA CU A.I.
INUNDAȚIILE FAC RAVAGII ÎN BRAZILIA

Mai poți merge și la Târgul de Florii, la Muzeul Național al Țăranului Român. Acolo poți descoperi o varietate de produse hand-made, de la ouă încondeiate la ceramică și icoane.

Și nu pot să nu menționez „Străzi deschise, Bucureşti- Promenadă urbană” de pe Calea Victoriei, unde poți ieși la plimbare cu prietenii sau familia. Și tot pe Victoriei mai ai bazarul de primăvară, unde poți susține sau promova micile afaceri locale într-un cadru plin de voie bună și zâmbete. Plimbări cu barca sau prin parcul Herăstrău. Și multe alte activități.

Citește și