• Lauterbrunnen dă startul petrecerii între 10-12 mai 2024 iar prețurile pornesc de la 280£
  • Detour Disco 2024 va avea loc în 3 locații: Birg, Schilthorn Piz Gloria și Trinkhalle
  • Lucrările din artă ies din încăperi, comunică cu alte lucrări și se influențează reciproc

Pregătește-te să spargi pușculița în 2024, pentru că cei de la Time Out au făcut clasamentul celor mai bune, dar și celor mai costisitoare activități pe care le poți face în anul care stă să vină.

Top 3 activități pentru 2024

Anul 2024 vine cu foarte multe lucruri interesante, dar și destul de costisitoare. Iată un top 3 al acestor activități:

3. Detour Discotheque, despre care Time Out spune că a avut success în regiunile îndepărtate ale Islandei și Scoției, va ajunge în Alpii elvețieni în 2024 și realmente merită cu prisosință ocolul. Detour Discotheque 2024 va avea loc în trei locații principale din superba vale Lauterbrunnen.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI

2. TeamLab Borderless este un muzeu de artă digitală din Tokyo, care se va redeschide în 2024 și pe care Time Out îl descrie ca fiind un muzeu imersiv și interactiv.  În timp ce locația originală s-a închis în 2022, pentru că a provocat o adevărată furie, colectivul de artă este pe cale să redeschidă muzeul său revoluționar într-o nouă locație din centrul Tokyo în luna februarie, iar ei promit instalații digitale noi și nemaivăzute până acum care își vor face debutul mondial.

1. Ultima activitate, clasată pe locul întâi – cea mai costisitoare variantă – ar fi să pornești pe un traseu de ciclism prin opt țări europene din Balcani, doar cu ruscacul și bicicleta. Unde te va duce acest traseu?  Ei bine, traseul va urma un coridor de parcuri naționale, de-a lungul coastei Adriaticii, prin păduri și sate din interiorul fiecărei țări.

Citește și