• Viorel Teacă a ajuns celebru pe internet.
  • El, împreună cu un coleg, s-a luat la bulgăreală cu doi copii.
  • Viorel Teacă: „I-am spus colegului să intrăm în jocul lor.”

Pe internet au circulat imagini în care un polițist se ia la bulgăreală cu niște copii. Numele lui este Viorel Teacă și este din Sibiu.

„A fost o chestie de moment în sensul că treceam în patrulă pe acolo, eram în patrulare și i-am spus colegului în timp ce întorceam în sensul giratoriu că uite doi copii care se joacă. Ce-ai zice să intrăm în jocul lor. El s-a uitat nedumerit la mine, nu a știut dacă vorbesc serios sau nu. Ideea e că atunci când m-am dat jos din mașină și am aruncat primul bulgăre m-a susținut și el”, a spus el.

Viorel nu se află la prima „abatere”. A „comis-o”, din nou, după doar câteva zile, când a coborât din mașina de poliție să șteargă luneta unei mașini pline de zăpadă.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

„Am fost trimiși de dispecerat, întrucât o mașină plonjase în râul Cibin și trebuia să întoarcem acolo dar era aglomerație. Am zis să nu deranjăm pe ceilalți, să folosim acusticele întrucât eram foarte aproape și cât timp am stat la semafor colegul a observat și el mașina de Alba și mi-a zis „du-te, du-te”. Am știut că la asta se referă. M-am dus o secundă, am șters luneta și m-am întors.”, a povestit polițistul.

Pentru Viorel, astfel de gesturi sunt perfect normale.

„Sub duritatea asta care uneori e afișată de uniforma de poliție, până la urmă stă un simplu om, un simplu tată, care are și el copii ca toți ceilalți.”