• Documentele judiciare prezintă multe figuri celebre, inclusiv actori, actrițe, oameni de afaceri și politicieni.
  • Documentele, care au ieșit recent la iveală, o menționează pe Diaz ca parte a lansării numelui” de către Epstein.
  • Săptămâna trecută, judecătoarea Loretta A. Preska a desecretizat cele peste 170 de nume din New York legate de conspirația de trafic sexual dintre Jeffrey Epstein și Ghislaine Maxwell.

Actrița Cameron Diaz a reacționat după ce, alături de alte persoane, a fost citată în noile documente judiciare despre pedofilul miliardar Jeffrey Epstein. Actrița apare în noile documente care au fost desigilate într-un caz în curs de desfășurare, iar Diaz este menționată alături de alți actori, printre care Leonardo DiCaprio, Bruce Willis, Kevin Spacey și Cate Blanchett. Documentele, care au ieșit recent la iveală, o menționează pe Diaz ca parte a lansării numelui” de către Epstein și nu implică în niciun fel vreo abatere sau comportament ilegal din partea actriței, scrie Mirror UK.

Documentele judiciare prezintă multe figuri celebre, inclusiv actori, actrițe, oameni de afaceri și politicieni, dar nu există nicio sugestie că majoritatea celor enumerați ar fi știut despre crimele lui Epstein sau că ar fi participat la vreun comportament infracțional. Reprezentanții lui Diaz au declarat vineri (5 ianuarie), într-o declarație, pentru posturi de televiziune, inclusiv E! Cameron nu l-a întâlnit niciodată pe Jeffrey Epstein, nici nu a fost vreodată în același loc cu el și nici nu a avut vreo legătură cu el, indiferent de faptul că acesta i-a menționat sau nu numele sau a lăsat să se înțeleagă că a cunoscut-o”.

Declarația vine după ce o depoziție sigilată anterior cu o fostă victimă a lui Epstein a dezvăluit că acesta a menționat-o pe actriță. Johanna Sjoberg, care susține că a fost abuzată de Epstein și de complicele său Ghislaine Maxwell, a fost întrebată despre legăturile miliardarului cu celebrități, printre care se numără și Diaz, și a fost întrebată dacă a întâlnit-o vreodată pe Diaz, iar ea a răspuns că nu.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Săptămâna trecută, judecătoarea Loretta A. Preska a desecretizat cele peste 170 de nume din New York legate de conspirația de trafic sexual dintre Jeffrey Epstein și Ghislaine Maxwell. Printre persoanele numite se numără victime ale abuzurilor sexuale, martori în litigii, foști lucrători ai lui Epstein, dar și persoane care nu au fost implicate, dar care au fost menționate în trecere.

Citește și