• Concurența s-a dat între „Furiosa: A Mad Max Saga” și „The Garfield Movie”.
  • Este cel mai prost debut de Memorial Day din ultimele aproape 3 decenii.
  • Ambele filme au generat aproximativ 31 de milioane $ în weekendul de debut.

A trecut weekendul, poate ai fost la cinema sau ești curios de ultimele filme lansate. Concurența s-a dat între „Furiosa: A Mad Max Saga” și „The Garfield Movie” și au ieșit amândouă victorioase.

Weekendul de Memorial Day a fost unul neobișnuit pentru cinematografele din Statele Unite. Ambele filme au generat aproximativ 31 de milioane în weekendul de debut, o situație extrem de neobișnuită.

„Imperator Furiosa s-a luptat cu răpitori cruzi, atacuri ale bandiților nomazi… Și cu toate acestea, cel puțin astăzi, cel mai aprig adversar al său pare să fie o pisică leneșă care iubește lasagna”, comentează situația cei de la Variety. Indiferent care dintre cele două filme își va adjudeca până diseară prima poziție la box office-ul nord-american, acesta va consemna cel mai prost debut de Memorial Day din ultimele aproape 3 decenii.

Recomandări

SCHIMBĂRI LA HYUNDAI
FDA APROBĂ ZEPBOUND
CE E NATO FĂRĂ SUA?
FILIPINE IA TYPHON
DĂRUIEȘTE O PARTE DIN TINE!
CRĂCIUNUL E DESPRE BUNĂTATE

Cum s-au descurcat celelalte filme din top?

Mai sunt și alte producții care au atras spectatorii în cinematografe într-un weekend slab. „IF” de la Paramount, un alt film de animație cu o distribuție stelară, a coborât pe poziția a treia. Urmează „Kingdom of the Planet of the Apes” cu 17,1 milioane de dolari până luni, în timp ce „The Fall Guy”, o comedie de acțiune de la studioul Universal, Cu Ryan Gosling protagonist a completat clasamentul.

Weekendul de Memorial Day a fost unul neobișnuit pentru cinematografele din Statele Unite, cu două filme într-o cursă strânsă pentru primul loc la box office-ul nord-american. Deși „Furiosa: A Mad Max Saga” și „The Garfield Movie” au avut încasări aproximativ egale, ele sunt departe de a fi considerate succese financiare în condițiile în care analiștii din industrie estimează că un film de tip „blockbuster” are nevoie de încasări de cel puțin 2,5 ori mai mari decât bugetul de producție pentru a fi considerat un succes financiar.

Citește și