• O atracție tematică Zootopia se deschide miercuri în Shanghai Disney Resort.
  • Filmul a apărut în cinematografele chinezești în anul 2016.
  • Noua atracția reprezintă a opta zonă tematică de la Shanghai Disney Resort.

Shanghai Disney Resort va deschide publicului, miercuri, 20 decembrie 2023, o atracție tematică ,,Zootopia”, pentru a valorifica dorința post-pandemică de călătorie și experiențe noi în China, scrie Reuters.com.

Zootopia, care a apărut în cinematografele chinezești în 2016, rămâne unul dintre cele mai îndrăgite filme de animație importate, lansate vreodată în țară. Fiecare element al noului tărâm, de la alimente și băuturi, divertisment și multe altele a fost special conceput pentru ca cei care trec pragul să se simtă exact ca în vestita metropolă a mamiferelor.

Acesta marchează prima atracție Disney cu tematică Zootopia și a opta zonă tematică de la Shanghai Disney Resort, care a fost deschis în 2016 și a fost extins în 2018 cu o atracție inspirată din animația ,,Toy Story”.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE ZIUA EUROPEI
AVERTISMENTUL UNUI CERCETĂTOR DESPRE A.I.
MAI ESTE EUROPA IUBITĂ?
CIOLACU DĂ VINA PE CÎȚU
LUIS RUBIALES VA FI JUDECAT
CE SĂRBĂTORESC ROMÂNII AZI

Metropola modernă a mamiferelor din Zootropolis este un oraș special. Cuprinde cartiere de locuinţe precum luxosul Sahara Square sau glacialul Tundratown și reprezintă o încrucişare de rase, unde animale din fiecare mediu trăiesc laolaltă.

,,Nu contează de unde vii, ci cine ești și ceea ce vrei să devii”

Judy Hopps, un iepuraș idealist, devine primul iepuraș polițist din Zootopia și se aliază cu vulpoiul Nick Wilde pentru a rezolva un mister legat de dispariția unor animale. Ideile care creionează întreaga acțiune includ lupta împotriva prejudecăților și discriminării, importanța urmării visurilor și a păstrării integrității în fața provocărilor.

În timp ce China încearcă din răsputeri să se ridice, după ce a scăpat de restricțiile legate de COVID-19 în urmă cu un an, călătoriile și experiențele interne au revenit în forță, iar Shanghai Disney Resort este unul dintre beneficiari.

„Cred că ceea ce ați văzut în ultimul an, pe măsură ce oamenii au ieșit din pandemie, este dorința cu care toți experimentează, din nou, viața”, a spus Joe Schott, președinte și director general la Shanghai Disney Resort.

Dacă vorbim de veniturile din trimestrul patru, luna trecută, Walt Disney (DIS.N) a semnalat o popularizare mai mare a parcurilor din Shanghai și Hong Kong, fiind unul dintre factorii care au determinat o creștere de 31% a diviziei sale denumită ,,Experiențe”.

Shanghai Disney Resort este o societate mixtă în care grupul Shendi, deținut de stat chinez, deține 57% din acțiuni.

FImul Zootopia este regizat de Byron Howard, care a mai lucrat la alte lung metraje precum ,,Bolt” și ,,Tangled”. ,,Zootopia” a fost lansat în anul 2016 și a fost produs de studioul de animație Walt Disney Animation Studios.

Citeste și: