• Sunt fericită că le-am lăsat să le descopere singure. Nu vreau să le forțez să o facă”.
  • Drew a declarat că Ever After și 50 First Dates s-au clasat printre favoritele fetelor.
  • Când nu se uită la filme în weekend, Barrymore spune că rutina ei acasă cu fiicele ei este foarte consistentă”.

Fiicele lui Drew Barrymore au văzut-o pe marele ecran. Actrița, în vârstă de 48 de ani, este mama lui Olive, în vârstă de 10 ani, și a lui Frankie, în vârstă de 8 ani. În timpul unui interviu recent, ea s-a destăinuit dacă fiicele ei au văzut filmele în care joacă. În acest proces, ea a dezvăluit dacă au avut vreo preferință, scrie Just Jared.

Le numesc filmele mamei și cu siguranță nu le-am forțat să le vadă. Le-au descoperit singure”, a explicat Drew despre cum au început fetele să o privească în filme. Ele știu cum să navigheze pe iTunes, iar apoi le vizionau, iar dacă le plac cu adevărat, așa cum fac toți copiii, le urmăresc la nesfârșit și apoi trec la următorul lucru.”

Ea a continuat, spunând: Sunt fericită că le-am lăsat să le descopere singure. Nu vreau să le forțez să o facă”. Drew a declarat că Ever After și 50 First Dates s-au clasat printre favoritele pe care fetele le-au avut pe repeat pentru o vreme.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
BIN SALMAN CAUTĂ INVESTITORI PENTRU NEOM

Chestia asta cu nu-mi las copiii să se uite la televizor nu a fost niciodată o idee a mea ca părinte”, continuă ea. Ne place să ne uităm la filme. Olive s-a uitat de multe ori la Everything Everywhere All At Once.”

Am făcut o mulțime de Sesame Street în copilărie, iar apoi am cam trecut la filme din anii ’80 și am încercat să le arăt o mulțime de filme clasice. Așa că încerc să fac o curatorie pentru ele. Și ne plac comediile, depinde cu adevărat de zi.”

Când nu se uită la filme în weekend, Barrymore spune că rutina ei acasă cu fiicele ei este foarte consistentă”.

În weekend-uri, încerc să am mai multă spontaneitate și libertate pentru toți. Dar în timpul săptămânii este ca și cum, vin acasă de la activitățile de după școală, cum ar fi muzica, dansul, școala ebraică, orice este în meniu în acea zi, iar apoi este cina, baia, patul, cititul. Dacă este timp liber, desene animate și un episod din ceva. Este foarte ritualic”, a spus Drew Barrymore.

Citește și: