Cum sunt relațiile dintre Ducele de Sussex și Familia Regală Britanică: „Harry este aproape de exil”

Prințul Harry „se apropie din ce în ce mai mult de exilul din Familia Regală, deoarece continuă să «autosaboteze» relația cei dragi”, susține Lady Victoria Hervey.

Declarația vine în contextul în care regele Charles al III-lea i-ar fi invitat oficial pe ducele și ducesa de Sussex la încoronarea sa și a reginei consort, Camilla, din această primăvară.

Un purtător de cuvânt al Prințului Harry și al lui Meghan Markle a declarat pentru The Times că au primit corespondență prin e-mail” cu privire la încoronare, dar nu a fost luată nicio decizie cu privire la participare.

Ducele și ducesa de Sussex nu vor apărea la balconul Palatului Buckingham alături de alți membri ai familiei regale, în cazul în care vor participa la încoronare.

Regele Charles i-ar fi dat afară pe Prințul Harry și Meghan Markle din Frogmore Cottage și a oferit cheile fratelui său, Prințul Andrew, despre care se spune că „se opune” oricărei încercări de a-l muta din actuala sa locuință, Royal Lodge.

Sâmbătă seară, Harry a acordat un nou interviu autorului Gabor Mate, în timpul căruia a dezvăluit că lipsa de afecțiune din copilărie are un impact asupra modului în care îi educă astăzi pe cei doi copii ai săi, Archie și Lilibet.

Exit mobile version