• Cu un succes enorm în întreaga lume, Sheeran, în vârstă de 32 de ani, are cea mai bună clasare dintre cei trei artiști muzicali.
  • În luna martie a acestui an, vedeta Rolling „In The Deep” a anunțat că spectacolele sale „Weekends With Adele” din Las Vegas vor fi prelungite
  • Solistul și fostul star al trupei One Direction a câștigat titlul de cel mai bine vândut album britanic al anului trecut cu cel de-al treilea album de studio „Harry’s House”, care a apărut în mai 2022.

Ed Sheeran, Adele și Harry Styles se numără printre cei mai bogați oameni din Marea Britanie cu vârsta sub 35 de ani, scrie BBC. Toți muzicienii au o avere estimată la peste 150 de milioane de lire sterline, după succesele înregistrate în Marea Britanie și SUA. Dar nu sunt suficient de bogați pentru a ajunge în lista principală a celor mai bogați, unde oamenii trebuie să se mândrească cu o avere de 350 de milioane de lire sterline sau mai mult.

La categoria celor sub 35 de ani, Ed Sheeran, în vârstă de 32 de ani, se află pe locul al șaptelea în topul celor mai bogați, cu o avere de 300 de milioane de lire sterline, urcare realizată cu ajutorul vânzărilor celui de-al șaselea album al său, „Subtract”, care a avut un succes vizibil.

Sursă: NME

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Adele, care are acum 35 de ani, se află pe locul nouă, cu 165 de milioane de lire sterline. Cântăreața de origine londoneză a vândut peste 100 de milioane de albume, iar la începutul acestui an a anunțat că rezidența sa din Las Vegas va fi prelungită. Se speculează că aceasta este plătită cu 500.000 de lire sterline pe spectacol.

Harry Styles a avut anul trecut cel mai bine vândut album din Marea Britanie cu „Harry’s House”, iar în prezent se află în turneu în Marea Britanie. Averea tânărului de 29 de ani este evaluată la 150 de milioane de lire sterline.

Sursă: NPR

În fruntea listei principale a bogaților se află Gopi Hinduja și familia sa, care dețin un vast conglomerat de afaceri în întreaga lume și a căror avere combinată este de 35 de miliarde de lire sterline, în creștere de la 28,4 miliarde de lire sterline anul trecut.

Sir Jim Ratcliffe revine în top 10 al celor mai bogați oameni din Marea Britanie, după doi ani de retrogradare. Cu o avere de 29,6 miliarde de lire sterline, Sir Jim este poate cel mai bine cunoscut în acest moment pentru lupta sa pentru a cumpăra Manchester United, echipa sa de fotbal din copilărie. El și-a făcut averea prin Ineos, o companie de produse chimice și materii prime.

Citește și:

FOTO. Prima apariție a unei ciocănitoare cu cioc de fildeș după aproape 80 ani

FOTO. Prințul Harry și Meghan Markle sărbătoresc 5 ani de căsnicie. Cele mai frumoase fotografii cu ducii de Sussex

Oamenii de știință te ajută să-ți recapeți simțul tactil. Cum funcționează mecanismul descoperit de cercetători