• Noua carte biografică a lui Elon Musk confirmă că CEO-ul Tesla are un al treilea copil  fosta sa parteneră.
  • Elon Musk are acum 10 copii biologici cu trei femei diferite.
  • Biografia nepublicată a lui Musk a atras atenția și asupra faptului că CEO-ul SpaceX a interferat cu un atac ofensiv ucrainean în Crimeea, dezactivând acoperirea Starlink din apropiere.

Noua carte biografică a lui Elon Musk confirmă că CEO-ul Tesla are un al treilea copil  fosta sa parteneră, interpreta de origine canadiană, Grimes, scrie Business Insider.

Copilul, a cărui vârstă nu a fost făcută publică, se numește Techno Mechanicus și poartă porecla, Tau. Jurnalistul Walter Isaacson, cel care s-a ocupat de scrierea biografiei lui Musk, este primul care confirmă că cuplul are un al treilea copil, potrivit unei recenzii a biografiei New York Times.

Elon Musk are acum 10 copii biologici cu trei femei diferite.

Recomandări

CNN: HAGA CERE ARESTAREA LUI NETANYAHU
RAISI ȘI DELEGAȚIA AU MURIT
CINE ESTE EBRAHIM RAISI?
CINE E MUHAMMAD MUKHABAR?
UNDĂ VERDE PENTRU AL DOILEA CIP CEREBRAL
ÎNCEPE EVALUAREA PENTRU ELEVII DE A IV-A

Musk și Grimes, născută Claire Boucher, și-au anunțat prima dată relația în mai 2018. De atunci, cuplul a anunțat nașterea a doi copii. Primul lor copil s-a născut în 2020 și poartă numele X Æ A-Xii, sau X. Cuplul a dezvăluit vești despre sora lui mai mică, Exa Dark Sideræl Musk, care se numește Y, în martie 2023.

Musk și Grimes s-au despărțit de atunci, dar muzicianul a spus anterior că relația lor este „fluidă”.

Biografia nepublicată a lui Musk a atras atenția și asupra faptului că CEO-ul SpaceX a interferat cu un atac ofensiv ucrainean în Crimeea, dezactivând acoperirea Starlink din apropiere.

Citește și: