• O sculptură din ciocolată în mărime naturală al regelui a fost realizat în zilele premergătoare încoronării sale istorice de la Westminster Abbey.
  • Acesta a fost proiectat de o echipă de ciocolatieri și modelatori care au lucrat cu atenție la modul în care profilul regelui să semene cât mai mult cu el.
  • Ciocolatiera Jennifer Lindsey-Clarke a lucrat la sculptura care a fost realizată folosind aproximativ 2.875 de ciocolate Celebrations topite.

În zilele premergătoare încoronării sale istorice la Westminster Abbey, săptămâna viitoare, o sculptură în mărime naturală al regelui Charles al III-lea a fost realizat din peste 17 litri de ciocolată Celebrations topită. Bustul de ciocolată prezintă uniforma pe care se așteaptă să o poarte regele, cu epoleții împodobiți cu ciocolată Twix, Milky Way, Galaxy și Bounty Celebrations, scrie Sky News.

Acesta a fost realizată de o echipă de ciocolatieri și modelatori care au lucrat cu atenție la modul în care profilul regelui să semene cât mai mult cu el. Medaliile de pe pieptul bustului conțin bomboane de ciocolată, inclusiv Snickers.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
OLIVIA RODRIGO NU MAI CÂNTĂ ÎN UK
SUNT INDIA ȘI JAPONIA XENOFOBE?
BRITNEY ȘI SAM ÎNCHEIE DIVORȚUL

Ciocolatiera Jennifer Lindsey-Clarke a lucrat la sculptura care a fost realizată folosind aproximativ 2.875 de ciocolate Celebrations topite. „Echipa a studiat ore întregi de filmări cu Regele pentru a-i analiza trăsăturile, iar asemănarea este stranie”, a declarat Emily Owen, senior brand manager pentru Celebrations. Sculptura va fi expusă la sediul Mars Wrigley UK din Slough.

Citește și