Glastonbury 2023: Lizzo a cântat cele mai cunoscute piese ale ei. Guns N’ Roses este capul de afiș al Pyramid Stage

Festivalul Glastonbury a continuat sâmbătă, cu Rick Astley, care a dat startul concertelor pe Pyramid Stage, care a inclus și concerte ale cantautorului scoțian Lewis Capaldi, ale starului pop american Lizzo și ale capului de afiș, trupa Guns N’ Roses, scrie The Independent.

Capaldi a fost nevoit să își întrerupă mai devreme recitalul din cauza unor probleme vocale, dar a primit sprijin enorm din partea miilor de oameni care au cântat alături de el. Mai târziu, Lizzo a făcut show interpretând unele dintre cele mai mari hituri ale sale, inclusiv „Boys” și „Watch Out for the Big Grrrls”.

Anterior, starul pop britanic Tom Grennan a sărbătorit cel de-al doilea album nr. 1 în topuri, cu un concert pe Other Stage, în timp ce Britney Spears a urcat pe scenă înainte de spectacolul de duminică al lui Elton John.

Cu o seară înainte, Arctic Monkeys a urcat pe scena principală a festivalului, fiind a treia oară când trupa formată în Sheffield a fost cap de afiș al festivalului. Și duo-ul rock Royal Blood din Brighton a cântat pe scena principală la trei săptămâni după concertul lor controversat de la Biggest Weekend de la BBC Radio 1 din luna mai.

Citește și

Exit mobile version