• Gwyneth Paltrow este dată în judecată de un bărbat.
  • El susține că actrița s-a izbit de el în timp ce schia, l-a doborât și i-a cauzat o leziune cerebrală și patru coaste rupte.
  • Ea este așteptată să depună mărturie în instanță marți.

UPDATE. Gwyneth Paltrow se află în sala de judecată la începutul procesului privind accidentul de schi

Gwyneth Paltrow se află la un tribunal din SUA, unde începe un proces civil în legătură cu acuzațiile potrivit cărora ar fi rănit grav un bărbat într-un accident de schi „cu fugă de la locul accidentului” în Utah, în 2016.

Actrița a fost dată în judecată de optometristul pensionar Terry Sanderson, care a susținut că Paltrow s-a izbit de el în stațiunea Deer Valley din Park City. El susține că ea a schiat „scăpată de sub control”, provocându-i „un traumatism cerebral, patru coaste rupte și alte răni grave”.

Știrea inițială

Gwyneth Paltrow este așteptată în instanță din SUA pentru declarații, după ce un bărbat susține că l-a rănit grav într-un accident de schi în 2016.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Ea este acuzată că a schiat „scăpată de sub control” și că l-a lovit pe optometristul pensionar Terry Sanderson la Deer Valley Resort din Utah.

Sanderson a dat-o în judecată pentru prima dată pe Paltrow în 2019, solicitând despăgubiri de 3,1 milioane de dolari. El caută acum 300.000 de dolari după ce cererea s-a renunțat la cerere.

Afirmația inițială din 2019 spunea că, după ce l-a lovit, „Paltrow s-a ridicat, s-a întors și a plecat la schi, lăsându-l pe Sanderson uluit, întins în zăpadă, grav rănit”.

De asemenea, se spunea că un instructor de schi din Deer Valley care îl antrena pe Paltrow a văzut că Sanderson fusese rănit, dar nu a încercat să-l ajute. Instructorul nu a trimis după ajutor și l-a acuzat ulterior pe Sanderson că a provocat accidentul într-un „raport fals pentru a-și proteja clientul”, se spune în reclamație. și a dat o „lovitură corporală” completă.

Afirmația lui Paltrow spunea că a fost zguduită de coliziune și a încetat să schieze împreună cu familia ei pentru o zi. A adăugat că Sanderson și-a cerut scuze față de ea și a spus că este bine.

Paltrow urmează să meargă la tribunal marți și este așteptată să depună mărturie, potrivit rapoartelor din presa locală. Procesul este programat să dureze opt zile.

Citește și: