• Hailey Bieber a dezvăluit în cele din urmă de ce a decis să poarte un crop top „nepo baby” care a stârnit titluri mai multor reviste de presă.
  • Hailey a dezvăluit că i-a plăcut să poarte piesa controversată, deoarece a avut reacții „mixte” la ea.
  • Modelul, în vârstă de 26 de ani, a fost numit în articol „nepo babies”, termenul referindu-se la un copil al unor părinți celebri.

Proprietarul mărcii de frumusețe, care este fiica actorului Stephen Baldwin și a designerului grafic Kennya Baldwin, a purtat cu mândrie un tricou crop top cu un text marcat pe mijloc „Nepo Baby”, scrie Daily Mail. Hailey emana încredere în timp ce se plimba prin parcarea interioară cu tricoul care a făcut furori.

Hailey Bieber a dezvăluit în cele din urmă de ce a decis să poarte un crop top „nepo baby” care a stârnit titluri mai multor reviste de presă. Modelul, în vârstă de 26 de ani, a fost numit în articol „nepo babies”, termenul referindu-se la un copil al unor părinți celebri. Dar, spre deosebire de unii dintre colegii ei, Hailey nu s-a sfiit de eticheta controversată.

„Tricoul a fost menit să fie micul meu comentariu asupra întregului discurs care a avut loc”, a spus ea într-un interviu pentru Bloomberg. „Și, știi, ideea mea că am purtat tricoul a fost să arăt că da, sunt un copil al unor părinți celebri”, s-a amuzat Hailey.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
OLIVIA RODRIGO NU MAI CÂNTĂ ÎN UK
CE SERIAL PĂRĂSEȘTE JENNA ORTEGA?
BEYONCE INTRĂ ÎN DICȚIONAR
JOE BIDEN TESTEAZĂ CHATGPT

Sursă: Daily Mail

„Mă voi numi un copil nepo pentru că sunt unul și recunosc că sunt”, a spus ea. Hailey a dezvăluit că i-a plăcut să poarte piesa controversată, deoarece a avut reacții „mixte” la ea.

Hailey emana încredere în timp ce se plimba prin parcarea interioară cu tricoul care a făcut furori.

Termenul de bebeluși nepo a fost inventat online și este folosit pentru a descrie urmașii celebrități care ajung cu ușurință în lumea showbiz-ului, amortizați de numele celebre ale părinților lor.

Citește și

Orkxit? De ce insulele Orkney doresc independența față de Scoția

Regele poporului Zulu din Africa de Sud a fost internat în țara vecină după ce ar fi fost otrăvit. Consilierul său a murit subit

Walt Disney este acuzat că plătește angajatele cu aproximativ 2% mai puțin decât omologii bărbați