• Natalie și soțul ei, Benjamin, care este dansator francez, s-au căsătorit în 2012 și au împreună doi copii.
  • Aceasta se pare că se luptă pentru a-și salva căsnicia.
  • Căsnicia lor a fost zguduită de speculațiile potrivit cărora Benjamin ar fi înșelat-o pe Natalie.

Natalie Portman se pare că se luptă pentru a-și salva căsnicia după ce s-a aflat că soțul ei a înșelat-o cu o femeie mai tânără. Actrița premiată, care este căsătorită cu dansatorul francez Benjamin Millepied din 2012, se pare că se concentrează pe „protejarea copiilor ei” în contextul zvonurilor de înșelăciune, scrie Daily Record.

Cei doi au împreună doi copii, un băiat, Aleph, în vârstă de 11 ani, și o fată, Amalia, în vârstă de șase ani, pe care i-au crescut atât la Paris, cât și la Los Angeles.

Însă căsnicia lor a fost zguduită de speculațiile potrivit cărora Benjamin ar fi înșelat-o pe Natalie cu activista pentru climă Camille Étienne, în vârstă de 25 de ani.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Cei doi încearcă să rezolve lucrurile

The Mirror relatează că, potrivit unei surse de la Page Six: „Ei nu s-au despărțit și încearcă să rezolve lucrurile. Ben face tot ce poate pentru a o face pe Natalie să îl ierte. El o iubește pe ea și familia lor. Ea este incredibil de retrasă. Cea mai mare preocupare a ei în acest moment este protejarea copiilor.”

Rapoartele sugerează că Natalie și Benjamin se confruntă cu probleme în căsnicia lor încă din luna noiembrie a anului trecut. Recenta lansare la Festivalul de Film de la Cannes a celui mai recent film al ei a stârnit și mai multe speculații că lucrurile nu sunt grozave între cei doi, deoarece mulți au subliniat că Benjamin nu a fost văzut nicăieri pe covorul roșu alături de soția sa.

Ulterior au apărut fotografii care îi arată pe Benjamin și Natalie sărutându-se în public în timp ce se aflau la Paris după festivalul de la Cannes. Cei doi au fost, de asemenea, văzuți împreună la una dintre datele franceze ale actualului turneu Renaissance World Tour al lui Beyonce ‘s.

Alte speculații

Dar revista franceză Voici a publicat vineri un articol care sugerează că Benjamin și Camille au petrecut timp împreună. Ei raportează: „La începutul lunii martie, vedeta din saga Star Wars a descoperit că soțul ei avea o aventură cu o tânără.” De asemenea, ei relatează că Benjamin și Camille au fost văzuți intrând în aceeași clădire înainte de a ieși două ore mai târziu, și la 10 minute distanță.

La câteva ore după ce Voici a publicat reportajul lor, revista People din SUA a afirmat că Benjamin se ruga de Natalie să o ierte. O sursă a declarat pentru publicație: „Știe că a făcut o greșeală enormă și face tot ce poate pentru a o face pe Natalie să-l ierte și să păstreze familia lor unită.”

Cum a început povestea de dragoste

Natalie și Benjamin s-au întâlnit pe platoul de filmare al filmului Black Swan la începutul anului 2009 – film în urma căruia Natalie a primit premiul Oscar. Povestea de dragoste a avut un început controversat, deoarece s-a spus că Benjamin a renunțat la iubita cu care locuia la acea vreme pentru actrița americană.

El se întâlnea cu dansatoarea de balet americană Isabella Boylston, în vârstă de 36 de ani, despre care s-a spus că a avut „inima frântă” când Benjamin a părăsit-o.

Citește și