• Aaron Taylor-Johnson are 33 de ani și joacă rolul principal din James Bond.
  • Taylor este unul dintre câștigătorii Globului de Aur pentru cel mai bun actor în rol secundar.
  • Noul actor care îl va înlocui pe Daniel Craig urmează să semneze contractul săptămâna aceasta.

După mulți ani de speculații din partea fanilor și nu numai, tabloidul britanic, The Sun vine cu vestea mult așteptată. James Bond revine pe marile ecrane.

Cine va fi noul James Bond?

Noul actor care îl va înlocui pe Daniel Craig urmează să semneze contractul săptămâna aceasta. Aaron Taylor-Johnson are 33 de ani și a devenit faimos pentru rolurile din filme precum Kick-Ass, Bullet Train sau seria Avengers. Vestea este destul de surprinzătoare, luând în considerare că pentru acest rol au fost vehiculate unele dintre cele mai mari nume ale cinematografiei britanice din ultimii ani. Taylor este de asemenea unul dintre câștigătorii Globului de Aur pentru cel mai bun actor în rol secundar, pentru rolul său din thrillerul „Nocturnal Animals”, de Tom Ford.

Deși directoarea de casting Debbie McWilliams a declarat în nenumărate ori că pentru acest rol e nevoie de un actor foarte tânăr, se pare că în cele din urmă nu a decurs totul conform așteptărilor. Producătorul Bond, Michael Wilson, a dezvăluit în octombrie 2022 că echipa caută, de fapt, un bărbat de treizeci și ceva de ani.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Citește și