• Familia nu a împărtășit detalii despre ce a cauzat problema de sănătate.
  • Revista People a confirmat că actorul se află într-un spital din Georgia, unde i se fac analize.
  • Foxx s-a aflat în Atlanta pentru filmările la următorul său film Netflix, Back in Action, alături de Cameron Diaz și Glenn Close.

Starul hollywoodian Jamie Foxx se află încă în spital, la o săptămână după ce fiica sa a dezvăluit că a fost internat în urma unei complicații medicale”, scrie BBC.

Revista People a confirmat că actorul se află într-un spital din Georgia, unde i se fac analize. Săptămâna trecută, fiica sa, Corinne Foxx, a spus într-o declarație că tatăl ei a avut o complicație medicală”.

Din fericire, datorită unei acțiuni rapide și a unei îngrijiri deosebite, el este deja pe drumul spre recuperare”, a adăugat ea. Declarația a fost publicată pe Instagram în numele familiei Foxx.

Recomandări

AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
VICTORIE PENTRU ALCARAZ LA MADRID
BENEFICIILE URCATULUI PE SCĂRI
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
AZI FACI SPORT ÎN PARCUL COPIILOR

Aceasta a continuat: Știm cât de iubit este și apreciem rugăciunile voastre. Familia vă cere intimitate în această perioadă”. Familia nu a împărtășit detalii despre ce a cauzat problema de sănătate.

People a confirmat că incidentul nu s-a petrecut în timp ce Foxx se afla pe platoul de filmare și că nu a fost dus la spital cu un vehicul de urgență. Ei fac teste și încă încearcă să își dea seama ce s-a întâmplat exact”, a declarat o sursă pentru CNN.

Foxx s-a aflat în Atlanta pentru filmările la următorul său film Netflix, Back in Action, alături de Cameron Diaz și Glenn Close. Starul a câștigat un Oscar pentru cel mai bun actor pentru interpretarea muzicianului Ray Charles în Ray, în 2005. De asemenea, a fost nominalizat la categoria cel mai bun actor în rol secundar în același an pentru rolul său din Collateral.

Printre celelalte filme ale sale se numără Baby Driver, Annie și The Amazing Spider-Man 2. În 2017, Foxx a dezvăluit că o intervenție din partea reginei talk-show-urilor din SUA, Oprah Winfrey, l-a ajutat să își reia viața pe drumul cel bun. Până în ziua de azi, este cel mai important moment din viața mea, în care a fost ca o șansă de a mă maturiza”, a adăugat el.

Citește și