• Jenna Ortega este ironizată de scriitorii care sunt în grevă la Hollywood.
  • Ortega a declarat anterior că a rescris secțiuni întregi din scenariul serialului.
  • Scenariștii de film și TV de la Hollywood au intrat săptămâna aceasta în grevă pentru prima dată în ultimii 15 ani.

Vedeta serialului Wednesday, Jenna Ortega, este ironizată de scriitorii care sunt în grevă la Hollywood, scrie presa internațională.

În martie 2023, actrița în vârstă de 20 de ani din serialul de succes al Netflix, Familia Addams, a declarat că a fost ,,aproape neprofesionistă” pe platoul de filmare al serialului, deoarece a început să schimbe din replici” fără să se consulte cu nimeni.

Ortega a mărturisit într-un episod al podcastului „Armchair Expert“ că majoritatea replicilor sale din scenariul original nu aveau deloc sens din punctul de vedere al personajului.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

,,Tot ceea ce face Wednesday – tot ceea ce a trebuit să joc – nu avea niciun sens”

„Când am început acest proiect, nu aveam tot scenariul. Am crezut că va fi mult mai întunecat. Nu a fost… “, a spus ea. Așa că a luat singură decizia de a schimba unele replici, fără să-i informeze pe scenariști. „Când am citit întreg scenariul mi-am dat seama: O! Este pentru publicul mai tânăr“ , a explicat Jenna Ortega.

„Nu cred că a trebuit vreodată să pun piciorul în prag, într-un platou de filmare, mai mult decât am făcut-o la «Wednesday» . Tot ceea ce face Wednesday, tot ce trebuia să joc, nu avea deloc sens pentru personajul ei. Să fie într-un triunghi amoros? Nu avea sens. Era o replică despre o rochie pe care trebuie să o poarte la un dans și ea spune: «O, Doamne, îmi place la nebunie! Of, nu pot să cred că am spus asta. Mă urăsc». A trebuit să spun Nu!. Au fost momente la filmări în care chiar am devenit neprofesionistă, în sensul că am început să schimb dialogurile“ , a dezvăluit actrița în podcastul „Armchair Expert“.

Regizorul Steven DeKnight a critict-o pe Jenna Ortega

Comentariile lui Ortega au stârnit critici la vremea respectivă, producătorul Steven S DeKnight numindu-le ,,toxice”- iar acum, scriitorii din SUA ironizează pe Twitter și prin intermediul unor pancarte comentariile actorului, în timp ce fac grevă la Hollywood.

Scenariștii de film și televiziune de la Hollywood au intrat în grevă pentru prima dată în ultimii 15 ani în această săptămână, după ce negocierile de muncă cu studiourile de la Hollywood s-au încheiat fără niciun acord luni (1 mai).

Citește și

Călătorii în timp record până în Dubai. Europa intră în cursa avioanelor hipersonice

Donald Trump, critici dure la adresa ducilor de Sussex: „Meghan a fost foarte lipsită de respect”

Vin Diesel, Jeremy Renner și John Legend i-au transmis mesaje de încurajare lui Jamie Foxx. Actorul a suferit o complicație medicală