• Renner a declarat că faptul că știe că are multe pentru care trebuie să lupte” l-a ajutat să supraviețuiască.
  • El a declarat pentru CNN: Sunt atât de binecuvântat că am avut atât de multe lucruri pentru care să trăiesc, am o familie uriașă, o fiică de 10 ani”.
  • Singura opțiune pe care și-a dat-o a fost să se facă bine”.

Actorul Jeremy Renner a declarat că faptul că știe că are multe pentru care trebuie să lupte” l-a ajutat să supraviețuiască în urma unui accident cu un plug de zăpadă, în urmă cu un an. Renner, în vârstă de 52 de ani, a fost în stare critică după ce și-a rupt peste 30 de oase după ce a fost călcat accidental de propriul plug de zăpadă, în ziua de Anul Nou, scrie BBC.

El a declarat pentru CNN: Sunt atât de binecuvântat că am avut atât de multe lucruri pentru care să trăiesc, am o familie uriașă, o fiică de 10 ani”.

Singura opțiune pe care și-a dat-o a fost să se facă bine”. Aș fi dezamăgit și aș fi stricat cu adevărat viețile multor oameni dacă aș fi murit”, a spus actorul, care joacă rolul lui Hawkeye în Universul Cinematografic Marvel.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
LIGHT MAKES YOU FEEL BETTER

De asemenea, sunt destul de încăpățânat, sunt multe lucruri pentru care trebuie să lupt, iar recuperarea a fost doar un drum cu sens unic în mintea mea și în recuperarea mea”. Accidentul a avut loc după ce o furtună de Anul Nou a lovit SUA, aruncând ninsori abundente în mai multe state. Renner și-a folosit plugul de zăpadă pentru a-și salva nepotul care conducea o mașină, dar care rămăsese blocat în zăpadă în apropierea casei sale.

El a reușit să tracteze cu succes mașina pentru a o elibera, dar când a ieșit, plugul a început să se miște în timp ce era nesupravegheat, a declarat la vremea respectivă șeriful comitatului Washoe, Darin Balaam. Renner a încercat să se întoarcă pe scaunul șoferului pentru a opri mișcarea, când utilajul extrem de mare” l-a călcat, a adăugat Balaam.

Actorul a fost transportat pe calea aerului la spitalul din Reno, Nevada, și a petrecut o perioadă de timp într-o unitate de terapie intensivă.

Citește și