• Johnny Depp a fost nevoit să își anuleze câteva apariții muzicale când a anunțat săptămâna trecută că se confruntă cu o fractură la gleznă.
  • Johnny Depp a anunțat pe Instagram că se mai bine și va continua turneul din Europa cu Hollywood Vampires.
  • Johnny Depp se va alătura colegilor de trupă în această seară la startul turneului european.

Hollywood Vampires au distribuit o fotografie în care Johnny cânta alături de colegul de trupă Tommy Henriksen și a scris: „Da, Johnny este aici! În această seară, trupa va cânta la Romexpo din București, România.”, conform Instagram.

Unde continuă turneul?

Turneul lor va continua prin Europa în următoarele două luni, încheindu-se pe 23 iulie în Germania, urmat de un set de trei zile în Statele Unite pentru a compensa aparițiile anulate, încheindu-se pe 30 iulie.

Starul din Pirații din Caraibe a adăugat, de asemenea, că încasările de la următorul lor concert, care va avea loc pe 10 iunie la Istanbul, vor fi donate Comitetului pentru Situații de Urgență în caz de Dezastre.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Johnny Depp face parte din trupa Hollywood Vampires alături de Alice Cooper și Joe Perry, trupa a lansat două albume care au avut colaborări cu alte nume mari din industria muzicală precum: Paul McCartney, Dave Grohl, Joe Walsh, Zak Starkey și Christopher Lee.

Citește și: