• În 2022, cântărețul și compozitorul scoțian a fost diagnosticat cu sindromul Tourette.
  • Artistul de 26 de ani a mai vorbit despre faptul că ticurile sale anxioase îi provoacă mari dureri.
  • În septembrie anul trecut, Capaldi s-a adresat fanilor pe Instagram Live, explicând starea sa.

Lewis Capaldi se destăinuie despre faptul că suferă de spasme corporale în timp ce cânta live în noul său documentar Netflix. În 2022, cântărețul și compozitorul scoțian a fost diagnosticat cu sindromul Tourette, o afecțiune care afectează nervii și provoacă mișcări repetitive sau sunete nedorite, scrie The Independent.

Înainte de a primi diagnosticul, el a avut spasme la nivelul umerilor despre care a spus că, în cele din urmă, au scăpat de sub control”.

Nu am știut ce era la momentul respectiv”, a dezvăluit Capaldi în noul film, Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now. De atunci am aflat că am sindromul Tourette”, a declarat starul pop nominalizat la Grammy la o săptămână după ce a fost diagnosticat. Oh, da, asta are sens acum, când mă uit în urmă”, a întrebat el.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

El a spus: Acest spasm a scăpat de sub control și a fost îngrozitor. A fost absolut îngrozitor. Am început să mă gândesc doar la aceste presiuni în loc să cânt cântecele mele. Alți oameni depind de mine”.

Fiecare concert era o luptă

Într-un interviu separat, mama cântărețului a explicat că de fiecare dată când dădea un concert era o luptă. Apoi, totul a ajuns la un punct culminant la Wembley.” Artistul de 26 de ani a mai vorbit despre faptul că ticurile sale anxioase îi provoacă mari dureri, mai exact la spate. În septembrie anul trecut, Capaldi s-a adresat fanilor pe Instagram Live, explicând starea sa.

În altă parte în documentar, care relatează despre realizarea celui de-al doilea album al său și aprofundează viața de acasă și de familie, precum și despre luptele sale cu sănătatea mintală, Capaldi a împărtășit e-mailul riscant pe care l-a primit de la Elton John și care l-a ajutat să combată sentimentele de sindromul impostorului.

Citește și: