Lewis Capaldi dezvăluie cum simptomele sindromului Tourette au scăpat de sub control: „A fost absolut îngrozitor”

Lewis Capaldi se destăinuie despre faptul că suferă de spasme corporale în timp ce cânta live în noul său documentar Netflix. În 2022, cântărețul și compozitorul scoțian a fost diagnosticat cu sindromul Tourette, o afecțiune care afectează nervii și provoacă mișcări repetitive sau sunete nedorite, scrie The Independent.

Înainte de a primi diagnosticul, el a avut spasme la nivelul umerilor despre care a spus că, în cele din urmă, au scăpat de sub control”.

Nu am știut ce era la momentul respectiv”, a dezvăluit Capaldi în noul film, Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now. De atunci am aflat că am sindromul Tourette”, a declarat starul pop nominalizat la Grammy la o săptămână după ce a fost diagnosticat. Oh, da, asta are sens acum, când mă uit în urmă”, a întrebat el.

El a spus: Acest spasm a scăpat de sub control și a fost îngrozitor. A fost absolut îngrozitor. Am început să mă gândesc doar la aceste presiuni în loc să cânt cântecele mele. Alți oameni depind de mine”.

Fiecare concert era o luptă

Într-un interviu separat, mama cântărețului a explicat că de fiecare dată când dădea un concert era o luptă. Apoi, totul a ajuns la un punct culminant la Wembley.” Artistul de 26 de ani a mai vorbit despre faptul că ticurile sale anxioase îi provoacă mari dureri, mai exact la spate. În septembrie anul trecut, Capaldi s-a adresat fanilor pe Instagram Live, explicând starea sa.

În altă parte în documentar, care relatează despre realizarea celui de-al doilea album al său și aprofundează viața de acasă și de familie, precum și despre luptele sale cu sănătatea mintală, Capaldi a împărtășit e-mailul riscant pe care l-a primit de la Elton John și care l-a ajutat să combată sentimentele de sindromul impostorului.

Citește și:

Exit mobile version