Lizzo răspunde la comentariile fanilor că a folosit Ozempic pentru a pierde din greutate. Ce a avut de spus artista

în ultimele săptămâni, cântăreața a împărtășit videoclipuri pe social media cu ea pierzând în greutate. Videoclipurile au stârnit discuții online dacă cântăreața ia Ozempic – un medicament folosit de obicei pentru diabet, dar care a atras atenția ca supliment pentru pierderea în greutate, scrie NME.

La sfârșitul săptămânii trecute, cântăreața a răspuns la acuzații, subliniind un comentariu la una dintre postările sale care spune „A folosit Ozempic sau a tras pe nas cocaină?”. În ultima sa postare, Lizzo a scris „când în sfârșit primești acuzații de Ozempic după 5 luni de antrenament cu greutăți și deficit caloric”.

Antrenamentul cu greutăți al lui Lizzo a fost făcut public de ceva timp, deoarece ea a postat mai multe videoclipuri și fotografii cu ea trecând prin antrenament cu o minge medicinală. Postarea vine la câteva săptămâni după ce cântăreața a dezvăluit pe social media la sfârșitul lunii trecute că a lucrat la un nou album.

Lizzo a scris: „Nu aveam de gând să postez asta pe Instagram, dar varianta mea di 2021 ar fi atât de mândră de mine din 2024. Și eu nu vorbesc doar despre corpul meu, ci ceea ce am făcut pentru sănătatea mea mentală și emoțională în ultimul an… voi scrie un album despre asta.”

Anunțul că Lizzo lucrează la un nou album vine la doar câteva zile după ce cântăreața și compozitoarea a anunțat că a aterizat în Bali, Indonezia, și va lua un „an vacant”. Într-un videoclip care o arată pe cântăreață petrecând un moment afară în ploaia torențială, îmbrăcată într-un costum de baie negru, Lizzo a scris la postare: „Iau un an sabatic și îmi protejez liniștea”.

Exit mobile version