• Cei doi se aflau într-o escapadă romantică împreună.
  • Aceasta vine după ce luni de zile zvonurile au sugerat că cei doi s-au despărțit.
  • Fox a șters fotografiile cu Kelly, 32 de ani de pe contul ei de Instagram înainte de a-l dezactiva.

Machine Gun Kelly și Megan Fox ar fi rămas într-o relație după ce au fost văzuți împreună în vacanță în Hawaii, scrie The Independent. Fotografii ale cuplului obținute de The Daily Mail îi arată pe Fox și Kelly ținându-se de mână pe o plajă din Hawaii. Cei doi se aflau într-o escapadă romantică împreună.

Aceasta vine după ce luni de zile zvonurile au sugerat că cei doi s-au despărțit după ce actorul din Transformers și-a scos inelul de logodnă. Vedeta din Jennifer’s Body”, care era logodită cu Kelly, muzicianul din Bloody Valentine”, din ianuarie 2022, a stârnit zvonuri de despărțire după ce a împărtășit un set de selfie-uri în oglindă făcute de stilistul ei, alături de un videoclip cu scrisori arse într-o oală, pe 12 februarie.

Pe Instagram, Megan Fox, în vârstă de 36 de ani, a citat versuri din piesa Pray You Catch Me” din 2016 a lui Beyoncé și a scris: Poți simți gustul necinstei/ E peste tot în respirația ta”. Fox a șters fotografiile cu Kelly, 32 de ani de pe contul ei de Instagram înainte de a-l dezactiva.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

O săptămână mai târziu, actorul a revenit pe Instagram pe fondul speculațiilor că relația lor s-ar fi terminat. Nu a existat niciun fel de interferență a unei terțe părți în această relație. Asta include, dar nu se limitează la… oameni reali, DM, roboți AI sau demoni succubus”, a scris Fox la vremea respectivă, dezmințind zvonurile că Kelly ar fi înșelat-o.

Mai târziu, în aceeași lună, Fox și Kelly ar fi fost văzuți părăsind un cabinet de consiliere pentru cupluri din California. O sursă ar fi declarat acum pentru The Daily Mail că cei doi „s-au împăcat oficial după ce au trecut printr-o perioadă dificilă în relația lor. Ultimele câteva luni au fost grele pentru amândoi, dar au plecat împreună pentru a se vindeca și a funcționat. Se simt mai conectați ca niciodată.”

Citește și