• Peste 45.000 de persoane sunt așteptate la festivalul Massif.
  • Prima zi, joi, începe de la ora 17:00 iar fanii vor petrece alături de Mahmut Orhan și Gordo.
  • Massif a ajuns la a doua ediție.

Mâine se dă startul la distracție în Poiana Brașov. Începe festivalul Massif care ține până pe 17 martie.

Cum o să fie atmosfera la festival?

La festival sunt așteptați între 45.000-50.000 de participanți, spune Allen Coliban, primarul Brașovului. Pe lângă experiența de schi, snowboard, pentru că pârtiile sunt pregătite, Massif are în program și peste 50 de artisti distribuiți pe 5 scene. Genurile muzicale sunt diferite techno până la drum and base.

Prima zi, joi, începe de la ora 17:00. Fanii vor petrece alături de Mahmut Orhan și Gordo. În ultima zi, ora se schimbă. Se dă drumul la distracție de la ora 12:00. Duminică, printre artistii care vor încheia festivalul se numără cel mai apreciat DJ din Insula Mykonos, Valeron și HIP-HOP Takeovers.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
UNDE SUNT INVESTIȚIILE LUI CIOLACU?

Coliban spune că din 2020, tinerii brașoveni voiau un festival relevant de muzică la Brașov iar acum Massif a ajuns la a doua ediție. Și pentru această ediție au fost făcute suplimentări pe efectivele operatorului de transport, atât pe liniile clasice – 20, 60, 100, care vor circula până la 3 noaptea – cât și pe linii speciale de legătură între parcarea din Poiana Brașov către cartierele orașului. Aceste linii vor fi până la ora 1:30.

Citește și: