• Meghan Trainor și-a cerut scuze pentru remarcile sale „nepăsătoare” despre profesori.
  • Cântăreața și compozitoarea premiată cu Grammy a provocat controverse săptămâna trecută când a exclamat „La naiba cu profesorii!”
  • Trainor a spus că atât ea, cât și soțul ei, actorul Daryl Sabara, au fost anterior hărțuiți de profesori.

Meghan Trainor și-a cerut scuze pentru remarcile sale „nepăsătoare” despre profesori, spunând că a fost „provocată” de recentele împușcături din școlile din Statele Unite. Cântăreața și compozitoarea premiată cu Grammy a provocat controverse săptămâna trecută când a exclamat „La naiba cu profesorii!” în timpul unei discuții despre viața de părinte la podcastul său, „Workin’ On It”, pe care îl coprezintă împreună cu fratele ei, Ryan Trainor, scrie CNN.

„Ne educăm copiii acasă. Toată lumea de pe TikTok spune: Așa e să ai copii în America. Eu am un rucsac antiglonț. Eu am zis: La naiba cu toate astea”, a spus ea în timpul episodului. Când invitata Trisha Paytas a vorbit despre experiențele sale negative cu educatorii, precum și despre temerile legate de potențiali agresori, Trainor a adăugat: „La naiba cu profesorii”.

Profesorii s-au grăbit să o certe pe Trainor, inclusiv pe o utilizatoare TikTok, care s-a declarat dezamăgită de „răutatea” și „abordarea nepotrivită” a vedetei de 29 de ani.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
CE „MIAU” FĂCUT...
UNDE MERGI AZI?
ORADEA CHEAMĂ DIASPORA ACASĂ
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS

Duminică, jurata de la Australian Idol a abordat comentariile sale într-un videoclip TikTok, spunând că intenția ei nu a fost niciodată de a ignora importanța celor care lucrează în sistemul educațional.

Trainor, care așteaptă cel de-al doilea copil, a continuat spunând că atât ea, cât și soțul ei, actorul Daryl Sabara, au fost anterior hărțuiți de profesori și că această experiență a influențat comentariul ei.

Ea a continuat: „Nu am vrut să spun asta tuturor profesorilor. Iubesc profesorii, lupt pentru profesori. Cred că au cea mai grea meserie și sunt cei mai prost plătiți. Sunt cei mai neapreciați, când ei ne cresc literalmente pe toți. Nu vreau să găsesc scuze, îmi pare foarte rău”.

Trainor a încheiat spunând că își va aminti că „cuvintele mele cu siguranță ar putea avea consecințe și voi fi mai atentă”.

Citește și