• MigalooM5 are piscină, sală de gimnastică, sală de cinema, spații pentru distracție și relaxare.
  • M5 are o autonomie de peste 15.000 de km și coboară la o adâncime de 250 metri.
  • Pe M5 ai activități subacvatice, cinema în aer liber și internet chiar sub apă.

Iar acum vreau să-ți prezint un superyacht sumersibil care reprezintă nonconformismul și luxul absolut al secolului. Migaloo M5 este o inovație care atrage pasionații de explorare și căutătorii experiențelor inedite.

Cum arată submarinul și de ce facilități dispune?

E o bijuterie marină. Migaloo M5 redefinește yachting-ul și e clar viitorul luxos și aventuros pentru cei care vor să descopere lumea subacvatică. M5 are 165 de metri, un garaj pentru mini-submarine, hangare. Are piscină exterioară, sală de gimnastică, sală de cinema, spații pentru distracție și relaxare. Are și cazare adaptată nevoilor echipajului și oaspeților. Plus apartamentele VIP, dar acelea sunt pentru proprietar și prietenii lui. Este alegerea perfectă pentru vacanțe luxoase de săptămâni întregi, sub apă și la suprafață.

Poate coborî la o adâncime de 250 de metri și poate funcționa până la patru săptămâni sub apă. Cu o autonomie de peste 15.000 de km, iahtul submarin Migaloo M5 este de așteptat să călătorească la viteze de până la 37 km/h la suprafață și 23 km/h sub apă. Și ce m-a impresionat pe mine e faptul că oaspeții vor avea internet chiar și sub apă.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Echipa de design condusă de Christian Gumpold oferă posibilitatea de a adapta superyacht-ul submersibil la propriile preferințe și la diverele stiluri de viață. De la sporturi nautice și activități subacvatice până la facilități de divertisment, inclusiv cinematografe în aer liber ca să ai o călătorie plăcută și relaxantă. Am plecat în vacanță!

Citește și