• Pocketpair este un dezvoltator mic „cu câteva jocuri la activ, dar nimic exploziv de popular ca acesta”.
  • Jocul a fost criticat ca fiind o imitație a lui Pokémon din cauza asemănării creaturilor sale.
  • Jucătorii, cunoscuți sub numele de „pal-tamers”, călătoresc în jurul unei hărți mari luptându-se cu inamici umani și cu creaturi cunoscute sub numele de „pals”.

Creatorii unui joc multiplayer online denumit „Pokémon cu arme” spun că a vândut 5 milioane de copii în 3 zile, scrie BBC. Palworld, al companiei japoneze Pocketpair, a fost un succes peste noapte de când a fost lansat vineri. Popularitatea sa surprinzătoare a însemnat că jucătorii s-au luptat să se conecteze uneori din cauza blocării serverelor.

De asemenea, jocul a fost criticat ca fiind o imitație a lui Pokémon din cauza asemănării creaturilor sale.
Palworld este descris ca fiind un „joc multiplayer de colectare de monștri cu elemente de supraviețuire în lumea deschisă”.

Jucătorii, cunoscuți sub numele de „pal-tamers”, călătoresc în jurul unei hărți mari luptându-se cu inamici umani și cu creaturi cunoscute sub numele de „pals” care pot fi capturate și recrutate. Monștrii pot lupta alături de jucător în bătălii sau pot fi puși la muncă într-o bază, meșteșugind provizii și obiecte pentru a fi folosite pe teren.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

La apogeul său, jocul a raportat aproape 1,3 milioane de jucători simultani prin intermediul Steam, potrivit site-ului de urmărire Steamdb, iar echipa din spatele său a trebuit să organizeze o întâlnire de urgență pentru a rezolva primele probleme de conexiune.

Citește și