• În reclamă, Pamela a afișat o ținută albă elegantă fără efort, în timp ce promova brandul ecologic.
  • Ea a împărtășit abordarea sa unică față de spălarea rufelor în legendă, dezvăluind cum transformă sarcina de rutină într-un ritual de îngrijire de sine”.
  • Îmi place să spăl rufe”, a spus ea în spotul publicitar.

Pamela Anderson, în vârstă de 56 de ani, a radiat de o frumusețe atemporală în timp ce a apărut fără machiaj într-o nouă reclamă pentru The Laundress, împărtășită pe Instagram-ul ei. Vedeta din Baywatch, cunoscută pentru rolurile sale iconice și pentru activism, a colaborat cu brandul cunoscut pentru produsele de spălătorie pe bază de plante, care se aliniază perfect cu stilul ei de viață vegan și cu dedicarea pentru drepturile animalelor, scrie Hello Manechgazine.

În reclamă, Pamela a afișat o ținută albă elegantă fără efort, în timp ce promova brandul ecologic. Ea a împărtășit abordarea sa unică față de spălarea rufelor în legendă, dezvăluind cum transformă sarcina de rutină într-un ritual de îngrijire de sine”. Însoțită de o ceașcă de cafea tare sau, uneori, de o cafea rosé, ea se cufundă în proces, punând muzică și îmbrățișând corvoada cu o mentalitate pozitivă.

Îmi place să spăl rufe”, s-a exprimat ea în spotul publicitar. Nu privesc spălatul rufelor ca pe o corvoadă. O privesc ca pe un fel de moment de evadare, un timp pentru tine.”

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT
FT: UE ARE TIMP, SUA AU BANI

Reclama o prezenta pe Pamela bucurându-se de proprietatea sa pitorească de pe insula Vancouver, implicată în diverse activități, cum ar fi joaca cu câinele ei, întinsul rufelor și săritul pietrelor peste apă. Vocea ei în off detalia modul în care a transformat spălatul rufelor într-o experiență meditativă, completată de muzică pentru a spori atmosfera. Anul a marcat o perioadă importantă pentru Pamela, care și-a lansat cartea de memorii Love, Pamela” și a fost subiectul documentarului Netflix Pamela, A Love Story.

Aceste proiecte i-au oferit o platformă pentru a discuta despre viața ei cu onestitate crudă, abordând experiențe traumatizante, inclusiv agresiunea sexuală și celebrul scandal al casetei cu sex.

Citește și