• Celebritățile postează fotografii în care apar fară machiaj.
  • O jurnalistă din Spania s-a demachiat în direct.
  • Un șir lung de vedete au dat dovadă de curaj și au apărut pe sticlă fără pic de machiaj.

O modă îndrăzneață face ravagii printre vedetele de la Hollywood: să pozezi nemachiată, chiar și la o vârstă critică. Tonul a fost dat de Pamela Anderson, fosta bombă sexy a anilor ’90.

Modă trecătoare sau militantism?

Cu toate că la început se considera că acest trend a pornit ca o modă, mai ales că a fost lansat de Pamela Andersen, bomba sexy din Malibu, Actrița a îndrăznit să pozeze complet nemachiată, deși reprezenta un simbol la acea vreme și nu e ușor să renunți la asta, cu una, cu două.

Moda a fost resuscitată și a devenit o formă de militantism, într-adevăr. O jurnalistă din Spania a dat tonul, demachiindu-se în direct la emsiunea foarte cunoscută pe care o prezintă. ,,Nu am 26 de ani, ci 46. De fapt, arăt așa atunci când nu mă vedeți pe sticlă și îmi asum acest lucru”, a transmis aceasta.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
CORVINUL A CÂȘTIGAT CUPA ROMÂNIEI
PROBLEME ÎN PARADIS?
E GENUL MEU
XI ȘI PUTIN DUC UN RĂZBOI PT. PACE
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL

În același timp, s-a pus la încercare curajul femeilor de a se arăta fără pic de machiaj și în Franță, pe platourile unei televiziuni. O jurnalistă a venit și ea cu o dischetă îmbibată cu demachiant și a întrebat cine vrea să facă asta, însă nimeni nu a răspuns afirmativ.

Pamela Anderson este doar prima, dintr-un lung șir de vedete. Cine a mai îndrăznit?

Atunci când ești înconjurată de luminile reflectoarelor, imperfecțiunile ies la suprafață mult mai pronunțat. Însă, un lung șir de vedete au dat dovadă de curaj și de încredere în ele și au pus deoparte trusa cu furduri. Printre ele se numără Michelle Pfeiffer, o icoană a anilor ’90, Gwyneth Paltrow, Courteney Cox, Jennifer Aniston, Sharon Stone, Demi Moore, Adelle, Cameron Diaz, Heidi Klum. Pe toate le putem vedea exact cum arată ele în realitate, fără a apela la produse cosmetice.

Citește și