• Procurorii spun că actorul, în vârstă de 88 de ani, nu are permis pentru niciuna dintre cele 72 de arme confiscate din locuința sa.
  • De asemenea, polițiștii au găsit peste 3.000 de cartușe și un poligon de tragere în casa actorului din Douchy-Montcorbon, la 135 km sud de Paris.
  • Percheziția a fost efectuată după ce un funcționar desemnat de instanță trimis la domiciliul său a observat o armă și a notificat un judecător.

Poliția a confiscat 72 de arme de foc din locuința actorului francez Alain Delon. Acesta nu are permis pentru niciuna dintre ele, au declarat marți procurorii.

De asemenea, polițiștii au găsit peste 3.000 de cartușe și un poligon de tragere în casa actorului din Douchy-Montcorbon, la 135 km sud de Paris, scrie The Guardian.

Delon, în vârstă de 88 de ani, „nu are nicio autorizație care să îi permită să dețină o armă de foc”, a declarat procurorul local Jean-Cédric Gaux.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
SWIFT REVINE PE PRIMUL LOC
MADONNA CÂNTĂ ÎN RIO DE JANEIRO
LANDO NORRIS CÂȘTIGĂ CURSA DE LA MIAMI

Percheziția a fost efectuată după ce un funcționar desemnat de instanță trimis la domiciliul său a observat o armă și a notificat un judecător.

Citește și: