• Un grup de jurnaliști de divertisment a avut privilegiul de a vedea „The Flash” în avanpremieră.
  • Filmul nu este complet finalizat, dar spectatorii au putut posta reacții pe rețelele sociale imediat ce l-au văzut.
  • CEO-ul Warner Bros. Discovery s-a lăudat chiar cu faptul că Tom Cruise a văzut și i-a plăcut atât de mult filmul încât l-a sunat pe Muschietti pentru a-l felicita.

Unul dintre cele mai așteptate filme cu supereroi a lansat, marți, un nou trailer. E vorba despre „The Flash” , cu Ezra Miller în rolul principal, scrie The Economics Times.

„The Flash” , regizat de Andy Muschietti, este unul dintre cele mai importante filme ale studioului din acest an. În film, Barry Allen își folosește superputerile pentru a se întoarce în timp în încercarea de a schimba trecutul și de a-și salva părinții.

În film apar, însă, doi actori care îl interpretează pe Batman: unul interpretat de Michael Keaton, care se întoarce în acest rol după aproape 30 de ani, și al doilea interpretat de Ben Affleck.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Un grup de jurnaliști de divertisment care au avut privilegiul de a vedea în avanpremieră filmul au folosit frecvent termenii ,,impresionant” și ,,grozav” pentru a descrie experiența lor.

Warner Bros. a proiectat filmul pentru prima dată la CinemaCon, marți, pentru proprietarii de cinematografe, expozanții și reporterii care participă la expoziția comercială anuală și la conferința industriei.

Filmul, a precizat studioul, nu este complet finalizat, dar spectatorii au putut posta reacții pe rețelele sociale imediat ce l-au văzut.

Criticul de film Jordan Hoffman a scris pe Twitter că a fost ,,mult mai nebunesc decât mă așteptam. A reușit cu adevărat să descrie cum este să citești o carte de benzi desenate crossover de 5 numere”.

Jason Guerrasio, de la Business Insider, a avut o reacție mai temperată, scriind că cu siguranță nu este cel mai bun film cu supereroi făcut vreodată… dar este un film DC impresionant, cu multă emoție și o mulțime de surprize” .

Președintele și directorul executiv al Warner Bros. Discovery, David Zaslav, s-a lăudat chiar cu faptul că Tom Cruise a văzut și i-a plăcut atât de mult filmul încât l-a sunat chiar pe Muschietti pentru a-l felicita.

După dezamăgirea din box office a filmului Shazam! Fury of the Gods” la începutul acestui an, se speră ca The Flash” , care se pare că are un buget de 200 de milioane de dolari, să atingă cote de blockbuster atunci când se va lansa în cinematografe pe 16 iunie.

Citește și

Prima păpușă Barbie care înfățișează o persoană cu sindromul Down. Cum a fost conceput modelul

Manchester City – Arsenal, derby-ul decisiv din lupta pentru titlul Premier League. Tot ce trebuie să știi despre meci

FOTO-VIDEO. David Beckham la bâtrânețe. Fostul fotbalist apare cu păr cărunt și riduri într-o campanie