• Prințul Edward a avut o săptămână extrem de ocupată alături de soția sa, ducesa Sophie.
  • Am fost cu toții extrem de recunoscători pentru sprijinul extraordinar din partea tuturor.
  • Regele Charles continuă să își îndeplinească îndatoririle din spatele scenei, în timp ce a făcut un pas înapoi de la rolurile regale cu impact public.

Prințul Edward a vorbit despre cum se simte Regele Charles în urma diagnosticului de cancer. Fratele mai mic al monarhului a avut o săptămână extrem de ocupată alături de soția sa, ducesa Sophie. Cuplul a luat parte la numeroase angajamente regale în întreaga țară, conform Mirror.

Prințul Edward a declarat: „Am fost cu toții extrem de recunoscători pentru sprijinul extraordinar din partea tuturor. Știu că a fost foarte emoționat de toate acestea”. În ceea ce privește tratamentul Regelui împotriva cancerului, el a spus: „Nu am avut timp să vorbesc cu el. Se simte bine, îi ținem pumnii pentru ca totul să decurgă foarte bine.”

În ciuda diagnosticului său șocant, Regele Charles continuă să își îndeplinească îndatoririle din spatele scenei, în timp ce a făcut un pas înapoi de la rolurile regale cu impact public. Monarhul s-a întâlnit cu ambasadorul Algeriei, Nourredine Yazid, în timpul unei audiențe private la Palatul Buckingham din Londra, săptămâna aceasta.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

De asemenea, s-a întâlnit cu ambasadorul Mauritaniei, Samba Mamadou, care și-a prezentat de asemenea scrisorile de acreditare în cadrul audienței private. Prințul Edward și Prințesa Sophie continuă să își îndeplinească angajamentele regale.

De Ziua Internațională a Femeii, cuplul a vizitat stadionul Headingley și s-a întâlnit cu jucătoare de rugby. De asemenea, au participat la Premiile pentru sport și recreere comunitară înainte de aniversarea de mâine a 60 de ani a prințului, potrivit The Express.

În semn de omagiu, ducesa Sophie a ținut un discurs în care l-a numit pe soțul ei „cel mai iubitor dintre soți” și „cel mai bun prieten al meu”. Ea a spus: „De aceea sunt recunoscătoare pentru această șansă de a putea să-l sărbătoresc și să-l complimentez în mod public”.

Sophie a spus că Edward a fost „copleșit” atunci când regina defunctă l-a făcut Cavaler al Jartierei în 2006 și „la fel de încântat și emoționat” atunci când noul rege l-a făcut Duce de Edinburgh.

Citește și