• Ducele de Sussex a declarat despre presa tabloidă ca fost o „a treia parte” în toate relațiile sale.
  • El a spus că aceasta s-a implicat mereu în relațiile sale și a încercat să le distrugă.
  • „Ori de câte ori am fost într-o relație, am încercat întotdeauna să fiu cel mai bun partener posibil, dar fiecare femeie are o limită”, a spus el.

„Din nefericire, nu sunt într-o relație doar cu mine, ci și cu întreaga presă tabloidă ca o terță parte”, a declarat prințul Harry, scrie The Independent . „În niciun moment nu am avut o iubită sau o relație cu cineva fără ca tabloidele să se implice și, în cele din urmă, să o ruineze sau să încerce să o ruineze, folosind orice mijloace ilegale pe care le au la dispoziție”.

Harry a susținut că presa tabloidă l-a prezentat ca fiind un „grosolan” și un „trișor” și că a sfârșit prin a „face pe placul” titlurilor scrise despre el. „În adolescență, pe la 20 de ani, am ajuns să am impresia că mă prefăceam că fac jocul multor titluri și stereotipuri pe care voiau să le pună asupra mea”, a spus el.

„A fost o spirală descendentă, prin care tabloidele încercau în mod constant să mă convingă, pe mine, un tânăr stricat, să fac ceva stupid care să fie o poveste bună și să vândă multe ziare. Privind acum în urmă, un astfel de comportament din partea lor este absolut josnic”.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

El a spus că tabloidele sperau ca acesta să treacă printr-o „cădere nervoasă totală și foarte publică”. „În ciuda faptului că știau cu toții cu ce mă confruntam de-a lungul anilor, au continuat să își dubleze eforturile în loc să se lase”, a spus el. „Acest lucru este grotesc și sadic și fără îndoială că sperau să aibă o cădere nervoasă totală și foarte publică”.

Citește și