• Diviziunea continuă dintre Prințul Harry și familia sa a fost evidentă la sfârșitul lunii martie.
  • Ducele de Sussex se afla la Londra pentru o audiere în instanță în cererea sa împotriva Associated Newspapers, dar nu l-a văzut pe Regele Charles sau pe fratele său, Prințul William.
  • „În ciuda rănilor, este fiul lui și nu-mi pot imagina că nu ar vrea să fie acolo, indiferent de lucrurile dureroase care au fost spuse”, a spus biograful regal Sally Bedell Smith pentru PEOPLE.

Prințul Harry și Regele Charles al III-lea au avut „conversații pozitive” înainte de încoronare, anunță People. O sursă a spus către PEOPLE că tatăl și fiul înstrăinați au avut „conversații pozitive” – deși nu în persoană.

Conexiunea recentă a venit după ce ducele și ducesa de Sussex au fost invitați la încoronare prin e-mail din biroul regelui Charles și nu de către tatăl lui Harry însuși. „Nu au auzit de la regele Charles. Harry a vrut să audă de la tatăl său direct – este întotdeauna prin cineva”, spune un prieten apropiat.

Odată cu încoronarea care se apropie, Palatul Buckingham a anunțat săptămâna trecută că Prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, va participa la ceremonia de încoronare, în timp ce Meghan Markle va rămâne în California cu copiii lor, Prințul Archie și Prințesa Lilibet. Regele, în vârstă de 74 de ani, ar fi „mulțumit”.

Recomandări

CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
NEHAMMER IMPUNE CONTROALE STRICTE
COPIII ROMÂNI, AFECTAȚI DE BOLI PSIHICE
O NOUĂ MISIUNE NASA
FRANȚA ÎȘI RECUPEREAZĂ RECORDUL MONDIAL

„În acest moment, a devenit atât de personal”, a spus sursa pentru People. „Poate că ceea ce și-au dorit nu a fost atins, dar la sfârșitul zilei, el va merge acolo pentru a-și susține tatăl”.

Diviziunea continuă dintre Prințul Harry și familia sa a fost evidentă la sfârșitul lunii martie, când Ducele de Sussex se afla la Londra pentru o audiere în instanță în cererea sa împotriva Associated Newspapers, dar nu l-a văzut pe Regele Charles sau pe fratele său, Prințul William.

„Lucrurile sunt încordate”, spune o persoană din interiorul palatului. Regele Charles al III-lea a fost profund întristat de acuzațiile de neloialitate și manipulare media pe care Prințul Harry le-a făcut împotriva familiei regale în Spare, publicate în ianuarie. Dar ar fi „prima dorință” a lui Charles ca Harry să li se alăture la încoronare, spune o sursă care cunoaște familia regală.

„În ciuda rănilor, este fiul lui și nu-mi pot imagina că nu ar vrea să fie acolo, indiferent de lucrurile dureroase care au fost spuse”, a spus biograful regal Sally Bedell Smith pentru PEOPLE.

Citește și