Ryan Reynolds trece prin antrenamente epuizante pentru Deadpool 3: „Hugh Jackman este o bestie”

Ryan Reynolds are un răspuns sincer atunci când este întrebat despre antrenamentul lui Hugh Jackman în Deadpool 3. Deadpool 3 marchează prima dată când Reynolds joacă rolul lui Wade Wilson în Universul Cinematografic Marvel, eroul alăturându-se MCU după ce Disney, compania-mamă a Marvel, a cumpărat Fox, iar drepturile asupra mai multor personaje Marvel au revenit sub controlul președintelui Marvel Studios, Kevin Feige. În distribuția lui Deadpool 3 este și Jackman în rolul său iconic de Wolverine pentru o aventură care promite multă acțiune, scrie Screen Rant.

Vorbind pentru Entertainment Tonight Canada, Reynolds a dat un răspuns serios atunci când a fost întrebat despre antrenamentul intensiv al lui Jackman pentru a redeveni Wolverine pentru Deadpool 3. Reynolds a remarcat dedicarea lui Jackman pentru a reveni în forma Wolverine pentru Deadpool 3, spunând că Hugh Jackman este o bestie”. Reynolds nu a putut lăsa să treacă momentul fără să facă una dintre remarcile sale sarcastice caracteristice, actorul susținând că Jackman este în mod clar obsedat de propriul corp”.

Încerc… Hugh Jackman este o bestie, știi? Este clar că este obsedat de propriul corp. Așa că, să țin pasul cu cineva care este atât de sârguincios va fi o provocare. Dar, da, a fost distractiv. Vreau să spun, atât eu cât și el suntem foarte încântați. Ne-am dorit să facem asta de un deceniu. Așa că, să avem această oportunitate acum este, cred că în mod ciudat, momentul perfect”, a spus Ryan Reynolds.

Atât Jackman, cât și Reynolds au fost destul de deschiși pe rețelele de socializare cu rutinele lor de antrenament pentru a reveni la forma lor pentru a juca în Deadpool 3. Jackman, în vârstă de 54 de ani, și Reynolds, în vârstă de 46 de ani, au trecut prin diete și sesiuni de antrenament epuizante necesare pentru a portretiza cu acuratețe un supererou pe marele ecran.

Citește și

Exit mobile version