• Directorul general al OpenAI, Sam Altman, a declarat că este foarte fericit” fiind căsătorit cu inginerul software Oliver Mulherin.
  • Altman și Mulherin s-au căsătorit în urmă cu câteva luni, iar vestea a fost dată publicității în ianuarie.
  • Altman și Mulherin locuiesc în Napa, California, și au spus că vor să aibă copii în curând.

Directorul general al OpenAI a declarat pentru publicația LGBTQ+ Advocate într-un interviu publicat vineri că se simte mai bine” acum, căsătorit cu soțul său, inginerul software Oliver Mulherin, scrie Business Insider.

De fapt, este grozav”, a declarat Altman pentru publicație, ca răspuns la o întrebare despre viața de cuplu. Mă așteptam să nu mă simt diferit sau mai bine; totuși, mă simt diferit și mă simt mai bine. Sunt foarte fericit”.

Vestea nunții lui Altman și Mulherin s-a aflat în ianuarie, după ce fotografii ale ceremoniei, postate pe contul privat de Instagram al lui Altman, au circulat online.

Recomandări

A MURIT ROBERTO CAVALLI
CE ÎȚI DĂ DE GOL INFIDELITATEA?
GUVERNUL ADOPTĂ STRATEGIA NAȚIONALĂ DE EDUCAȚIE FINANCIARĂ
10 IDEI PENTRU ÎNVĂȚĂMÂNT
RUSIA SE INFLITREAZĂ ÎN PARLAMENTUL EUROPEAN
A ÎNCEPUT ANCHETA LA PANTELIMON

Business Insider a confirmat că nunta a avut loc prin intermediul unei surse care a participat la ea și a precizat că acestea nu sunt imagini generate de AI”.

Altman a declarat pentru The Advocate că, deși vestea nunții sale a apărut în ianuarie, nunta a avut loc acum câteva luni”.

Altman, care locuiește cu Mulherin la o fermă privată din Napa, California, a ținut relația sa cu inginerul de software australian destul de ascunsă, dar a dezvăluit recent pentru New York Magazine că cei doi vor să aibă copii în curând.

Citește și