• Directorul general al OpenAI, Sam Altman, a declarat că este foarte fericit” fiind căsătorit cu inginerul software Oliver Mulherin.
  • Altman și Mulherin s-au căsătorit în urmă cu câteva luni, iar vestea a fost dată publicității în ianuarie.
  • Altman și Mulherin locuiesc în Napa, California, și au spus că vor să aibă copii în curând.

Directorul general al OpenAI a declarat pentru publicația LGBTQ+ Advocate într-un interviu publicat vineri că se simte mai bine” acum, căsătorit cu soțul său, inginerul software Oliver Mulherin, scrie Business Insider.

De fapt, este grozav”, a declarat Altman pentru publicație, ca răspuns la o întrebare despre viața de cuplu. Mă așteptam să nu mă simt diferit sau mai bine; totuși, mă simt diferit și mă simt mai bine. Sunt foarte fericit”.

Vestea nunții lui Altman și Mulherin s-a aflat în ianuarie, după ce fotografii ale ceremoniei, postate pe contul privat de Instagram al lui Altman, au circulat online.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?
CUM ARATĂ SECURITATEA JO?

Business Insider a confirmat că nunta a avut loc prin intermediul unei surse care a participat la ea și a precizat că acestea nu sunt imagini generate de AI”.

Altman a declarat pentru The Advocate că, deși vestea nunții sale a apărut în ianuarie, nunta a avut loc acum câteva luni”.

Altman, care locuiește cu Mulherin la o fermă privată din Napa, California, a ținut relația sa cu inginerul de software australian destul de ascunsă, dar a dezvăluit recent pentru New York Magazine că cei doi vor să aibă copii în curând.

Citește și