• Jimmy Fallon, gazda The Tonight Show și stand-up comediant, a fost recent criticat după ce personalul emisiunii sale a dezvăluit cum a fost să lucrezi cu el.
  • Unele vestiare ar fi fost transformate în „camere de plâns”, pentru ca personalul să-și elibereze frustrarea.
  • Patru dintre angajați au susținut că Jimmy Fallon ar bea în timpul orelor de lucru.

Jimmy Fallon, gazda The Tonight Show și stand-up comediant, a fost recent criticat după ce personalul emisiunii sale a dezvăluit cum a fost să lucrezi cu el. Într-o publicație a Rolling Stone 14 foști angajați au vorbit despre mediul „toxic” și despre comportamentul neregulat al lui Jimmy, scrie The Guardian.

Postul a raportat că unele vestiare ar fi fost transformate în „camere de plâns”, pentru ca personalul să-și elibereze frustrarea. Personalul a susținut, de asemenea, că au existat „zile bune cu Jimmy” și „zile proaste cu Jimmy” pe platou, iar oamenii au rămas mereu atenți la ceea ce vor primi. Fosta interpretă SNL părea și ea beată la serviciu.

„Era ca și cum, dacă Jimmy este într-o dispoziție proastă, ziua tuturor este nenorocită. Oamenii nu glumeau la birou și vorbeau între ei. Dura mult să te concentrezi pe orice trebuie să faci, pentru că Jimmy este într-o dispoziție proastă și, dacă vede asta, totul s-ar putea prăbuși”, a spus un fost angajat.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ
E-SKIN IMITĂ ATINGEREA UMANĂ
PROGNOZA METEO DE PAȘTE

Patru dintre angajați au susținut că Jimmy Fallon ar bea în timpul orelor de lucru. Doi dintre ei au vorbit despre Fallon cum că a fost „aparent în stare de ebrietate” în 2017, în timp ce ceilalți doi angajați și-au amintit cazurile din 2019 și 2020 când „au simțit miros de alcool în respirația lui Fallon când au intrat cu el într-un lift în timpul zilei de lucru”.

Jimmy Fallon a prezentat scuze echipei de la The Tonight Show după ce revista Rolling Stone a publicat acuzaţiile unor angajaţi care susţin că în culisele programului său de noapte există un mediu de lucru toxic, scrie The Guardian.

Citește și: