• Şefii marilor companii de la Hollywood, cu o valoare de piaţă totală de aproximativ 2.150 de miliarde de dolari, au participat la o masă rotundă.
  • Aceştia au dezbătut chestiuni importante legate de viitorul industriei, dar au vorbit şi despre filmele preferate în copilărie.
  • Cei 7 executivi sunt responsabili pentru o mare parte din conținutul de filme și TV pe care îl urmărești

Audienţele serviciilor de streaming, cenzura din China şi violenţa pe marele ecran s-au numărat printre subiectele despre care s-a vorbit la acest eveniment.

Evenimentul a fost organizat de prestigioasa publicaţie americană The Hollywood Reporter într-o serie de mese rotunde la care au fost invitaţi cei mai importanţi oameni din industrie, de la şefi de companii la regizori, actori, producători, scenarişti şi directori de imagine.

Masa rotundă dedicată executivilor din industrie a avut loc pe 16 februarie şi i-a avut drept invitaţi pe Toby Emmerich (Warner Bros.), Donna Langley (Universal), Jim Gianopulos (Paramount), Alan Horn (Disney), Tom Rothman (Sony), Jennifer Salke (Amazon) şi Scott Stuber (Netflix).

Recomandări

CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?

Aceştia au dezbătut subiecte arzătoare ale industriei, precum audienţele serviciilor de streaming, valoarea starurilor de cinema, cenzura din China, violenţa pe marele ecran şi viitorul plin de dificultăţi al cinemau-lui, cine greșește în cazul filmelor proaste etc.

Executivul de la Netflix a explicat ce înseamnă o producție de succes pentru companie – dacă filmul a costat de pildă 60 de milioane de dolari trebuie să fie urmărit de pe cel puțin 30 de milioane de conturi diferite. Întrebat cum alege Disney în ce producții bagă bani, Alan Horn a dezvăluit: ”Trebuie să răspundă la 2 întrebări: Vrei să vezi filmul acum? și Vrei să-l vezi pe un ecran de cinema?„

Însă au vorbit şi despre subiecte amuzante, precum filmul pe care l-au vizionat de cele mai multe ori când erau copii.

„Al meu a fost «Sunetul muzicii». Da, şi al meu. «Sunetul muzicii» şi «Dr Jivago». «Dr Jivago» a fost şi al meu”, a spus Jennifer Salke.

„Pentru mine, şi nu pentru că reprezint Disney, a fost «Bambi»”, a spus Alan Horn.

Jim Gianopulos a explicat de ce Paramount a renunțat să facă The Irishman al lui Scorsese iar Scott Stuber a detaliat ce oportunități a văzut Netflix în acest proiect.

Valoarea de piaţă totală a companiilor „care au stat la aceeaşi masă” la acest eveniment este de aproximativ 2.150 de miliarde de dolari. Amazon conduce în top cu 1.063 de miliarde de dolari.

Netflix are o valoare de piaţă de 166,92 de miliarde de dolari, Sony, de 86,09 miliarde de dolari, Disney, de 751,93 de miliarde de dolari, Paramount, de 3,38 de miliarde de dolari, Universal, de, 1,75 de miliarde de dolari, iar Time Warner, care deţine Warner Bros., de 75,2 miliarde de dolari.

A murit Kirk Douglas. Mesajul fiului său, Michael: Pentru o lume întreagă, a fost o adevărată legendă, un actor din Epoca de Aur a filmelor

Legendarul actor american a murit la vârsta de 103 ani. Anul trecut, Kirk Douglas – pe numele real Yssur Danielovitch – a stabilit, la 102 ani, un nou record de longevitate pentru un actor. Actorul Bob Hope deţinea anterior recordul de longevitate, însă acesta a murit în 2003, la aproape două luni după ce împlinise […]

Read more

Sursă foto: Captură Youtube/ Hollywood Reporter