• Experții spun că în viitor A.I.-ul va duce la moartea Hollywood-ului.
  • În SUA, 2 din 3 oameni din marketing lucrează cu A.I., potrivit unui sondaj Adobe.
  • Nou pe piața e start-up-ul Haiper, care transformă imaginile 2D în medii virtuale 3D.
  • Start-up-ul Haiper, fondat în 2021, are sediul în UK și a ieșit din anonimat luna aceasta.
  • Start-up-ul Haiper este fondat de foști cercetători de la Google DeepMind și TikTok.

Cinematografia mondială ia o turnură cel puțin interesantă. Sora de la OpenAI a ridicat ștacheta pentru crearea de filme cu Inteligență Artificială.

Sora este doar începutul. Platforma a evoluat atât de mult încât unii observatori prezic – cu răsuflarea tăiată – moartea Hollywood-ului. Marile companii deja se ghidează după asta. Va deveni mai ieftin. Deocamdată, în unele domenii, A.I.-ul este mai scump decât lucrătorul uman.

A fost destul ca Sora să spargă gheața. Start-up-ul Haiper, cu sediul în Marea Britanie, a ieșit din anonimat luna aceasta. A fost fondată în 2021 de foști cercetători de la Google DeepMind și TikTok, iar Haiper poate transforma imaginile 2D în medii virtuale 3D.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?

Tot internetul este vizat, tot ce înseamnă video: YouTube, TikTok, reclame, marketing, jurnale de știri. Două treimi dintre oamenii de marketing din SUA au lucrat cu A.I.-ul în cadrul job-ului, potrivit unui sondaj recent realizat de Adobe. Deja UE a adoptat primul set de legi A.I., Biden stă cu biciul pe companiile big Tech, Xi Jinping le dă undă verde în schimb.

Riscăm să cădem în era deepfake. Experții digitali îți recomandă să-ți menții privată viața personală, datele personale sau orice alte informații sau date de contact.

Citește și