• E mai bine să treci neobservat prin astfel de cercuri.
  • Evită discuțiile cu restricțiile dietetice, bineînțeles dacă nu ești un expert în acest domeniu.
  • La mesele oficiale, te adaptezi gazdei și să nu faci pretenții.

Cei foarte bogați respectă un set specific de maniere și reguli atunci când participă la evenimente exclusiviste. Jamila Musayeva, expert în etichetă, dezvăluie secretele comportamentului elegant și discret necesar pentru a te potrivi în cercurile de elită și când stai la masă cu ei.

În lumea elitelor, respectarea unui cod de conduită specific este esențială pentru a te potrivi la astfel evenimente. Jamila spune că este important un comportament discret, ca să te potrivești în aceste medii selecte. Ea recomandă să nu ieși în evidență la astfel de evenimente. E mai bine să treci neobservat prin astfel de cercuri.

Evită discuțiile cu restricțiile dietetice, bineînțeles dacă nu ești un expert în acest domeniu. La mesele oficiale, ea îți recomandă să te adaptezi gazdei și să nu faci pretenții. Fii atent la discuții, ca să înțelegi dinamica socială a evenimentului pentru a interacționa corespunzător. Dacă se discută ceva la masă și nu stăpânești subiectul, mai bine evită discuția, ca să nu fie considerată nepotrivită sau nepoliticoasă în acel context.

Recomandări

DUCESA SOPHIE VIZITEAZĂ UCRAINA
CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
NADAL SE CALIFICĂ ÎN TURUL PATRU LA MADRID
TRUMP MODIFICĂ DOBÂNDA DE REFERINȚĂ
MELONI CANDIDEAZĂ LA EUROPARLAMENTARE

Nu bea nicio gură de apă, până nu termini de mestecat. Dacă ai o geantă de mână mai voluminoasă, nu o lua cu tine, las-o în dulap. Și cel mai important: Nu prezenta oaspeții VIP nimănui. Lasa-i pe ei să decidă când să se introducă sau când să dea mâna. Ca să te potrivești în aceste cercuri de elită, este esențial să fii conștient de etichetă și de regulile sociale specifice, iar respectarea acestora poate contribui la succesul și la confortul tău în astfel de medii.

Citește și