• Noua piesă, Acróstico, emoționează publicul din mediul online.
  • „Zâmbetul tău este slăbiciunea mea”, iar „iubirea față de tine este un anestezic al durerii” spune Shakira în noua ei piesă.
  • Videoclipul în care apar Milan, Sasha și Shakira sugerează mutarea lor în Miami.

Shakira, câștigătoare a trei premii Grammy, a emoționat publicul cu noua piesă interpretată alături de fii săi. Melodia Acróstico este dedicată lor și a avut premiera luni, potrivit Daily Mail.

Videoclipul o prezintă pe columbianca în vârstă de 46 de ani în timp ce cântă la pian alături de Sasha Piqué, în vârstă de opt ani, și Milan Piqué, în vârstă de 10 ani. Cadrele filmate prezintă mutare lor din conacul de 5,5 milioane de dolari din Barcelona.

View this post on Instagram

A post shared by Shakira (@shakira)

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC

Shakira a împărțit faimoasa casă timp de opt ani cu fostul ei soț, Gerard Piqué, de care s-a despărțit pe 3 iunie, la 12 ani după ce s-au cunoscut pe platoul de filmare al videoclipului său, Waka Waka (This Time for Africa).

Shakira este mândră de educația pe care a oferit-o copiilor ei

Atât Sasha, cât și Milan au cântat pe rând ultima parte a refrenului: „Tu îmi vindeci durerea/ Mă faci să mă simt mai bine / Sunt aici pentru orice ai nevoie / Ai venit să completezi ceea ce sunt.”

Shakira i-a încurajat mereu pe băieții: „Dacă lucrurile se strică, se repară/ Problemele se înfruntă și se rezolvă/ Trebuie să zâmbiți în viață/ Chiar dacă rănile dor.”

„Anul acesta, Milan a scris cântece care m-au emoționat, iar Sasha a exersat ore întregi la pian, iar în felul acesta a descoperit talentul la cântat”, a scris luni Shakira care se mândrește cu 340,6 milioane de urmăritori pe rețele sociale.

„Amândoi au venit cu mine în studio și, după ce au ascultat cântecul, m-au rugat să cântăm împreună. Se vede că au simțit versurile și l-au interpretat pentru pasiunea pe care o poartă pentru muzica.”

Pe 8 noiembrie, fostul cuplu a semnat un acord de custodie, spunând pentru TMZ: „Singurul nostru obiectiv este să le oferim copiilor noștri încredere, siguranță, iubire pentru a crește într-un mediu sigur și calm.”

Citește și:

FOTO. Suma pentru care s-a vândut o copie rară a unui album The Beatles

Val fără precedent de concedieri la Vodafone. Un număr impresionant de angajați vor părăsi compania

FOTO. Noul SUV coupe de la Renault ia numele unui celebru avion francez