• Codul Spotify este o modalitate de scanare și distribuire a melodiilor.
  • Fiecare melodie de pe Spotify are un cod personalizat.
  • Oamenii își tatuează codul Spotify al cântecului preferat.

Muzica nu se mai ține doar în telefon, ci și pe piele. Ca sa isi ia melodia preferata peste tot cu ei, iubitorii de muzica sau artistii isi tatueaza pe corp codul QR cu care vine fiecare melodie de pe Spotify, si sunt atat de multi incat e un fenomen denumit „Spotify tattoo”.

Unii își tatuează codul ca să fie mai interesanți la petreceri, alții o fac din motive sentimentale.Însă tatuatorii îi avertizează pe clienți că deși desenează codul cât de bine pot, nu există garanția că acesta va putea fi scanat. Mai ales dacă tatuajul nu este făcut pe o suprafață plată a corpului.

Pielea îmbătrânește, la fel și tatuajul și asta îl face imposibil de scanat. Dar macar are cativa ani buni de cântat direct de pe piele. „Ne place să vedem ascultătorii purtând muzica pe care o iubesc pe brațe și să-i ajutăm să-și reprezinte comunitatea”, spune Spotify.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Video-urile de pe TikTok, cu  hashtag  „spotifytattoo” au strâns 15 milioane de vizionări.În ultimii ani, sute de oameni și-au tatuat codul Spotify al melodiei preferate.

Citește și: