• La împlinirea a 34 de ani, Taylor Swift a petrecut în N.Y alături de Blake Lively.
  • Cântăreața a purtat diamante, o rochie Clio Peppiat de 2.300 $ și pantofi de 1.450 $.
  • Travis Kelce a lipsit de la ziua lui Taylor, el a rămas în Kansas pt antrenamentul obligatoriu.

Taylor Swift și-a sărbătorit cea de-a 34-a aniversare printr-o seară plină de farmec în New York City. Se pare că una dintre cele mai bune prietene, Blake Lively, soția lui Ryan Reynolds a fost acolo. La ziua ei ar fi participat și Selena Gomez.

Pentru sărbătoare, cântăreața și a uimit într-o rochie neagră scurtă, împodobită cu o lună mare din paiete argintii, completată de aplicații cu stelele și nori de la Clio Peppiat, care costă 2.335 de dolari, împreună cu pantofi cu cristale Aquazurra, 1.450 de dolari și o geantă asortată cu cristale de 1.255 de dolari. Cântăreața a strălucit cu accesorii cu diamante, de la cercei până la colierul ei uluitor. Coafura ei semnătură a suferit o transformare elegantă, cu părul blond îndreptat și curgând elegant.

Starul Kansas City Chiefs, Travis Kelce, a rămas concentrat pe fotbal, în timp ce el și echipa sa se pregătesc pentru meciul lor împotriva New England Patriots de duminică. Cuplul și-a sărbătorit ziua de naștere devreme cu prietenii în Kansas City, la o petrecere de sărbători duminică. Dar încă de miercuri dimineată artista a primit un val de flori în apartamentul ei luxos din New York.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?
CUM ARATĂ SECURITATEA JO?

Starul Kansas City Chiefs, Travis Kelce, rămâne concentrat pe fotbal, în timp ce el și echipa sa se pregătesc pentru meciul lor împotriva New England Patriots de duminică. În ciuda programelor lor încărcate, cei doi și-au făcut din relația în devenire o prioritate, petrecând cât mai mult timp liber împreună. Taylor și Travis au început să se întâlnească în august, cu câteva luni înainte de a face prima lor apariție publică împreună, când cântărețul a dezvăluit revistei TIME că, după ce a strigat-o pe podcastul său New Heights , au început să iasă.

Citește și