Taylor Swift și Beyoncé salvează industria cinematografică. Filmele lor au triplat profitul pentru AMC Theatres

Fanii au stat la coadă la AMC pentru a viziona filmul „Renaissance: A Film by Beyoncé”. Taylor Swift și Beyoncé salvează industria cinematografică. AMC Theatres, cel mai mare lanț de cinematografe din lume, le este dator celor 2 vedete, pentru că, în 2023, filmele lor le-au triplat profitul, scrie NBC News.

Hollywood-ul si industria cinematografică nu mai e ce a fost odată. Asta, în principal, din cauza pandemiei și a platformelor de streaming, care sunt din ce în ce mai multe. Oamenii preferă confortul de acasă, e mult mai simplu să vezi un film când stai pe canapeaua ta alături de cei dragi; însă mersul la cinema e o experiență care vine cu multe la pachet, inclusiv cu o mai bună calitate sonoră și vizuală.

Există un stimulent care poate salva cinematograful- mai exact cultura starului- asta confirmă AMC Theatres, cel mai mare lanț de cinematografe din lume. Câștigurile din al patrulea trimestru din 2023 al companiei – mai exact, veniturile totale – au crescut cu 12%, iar profitul operațional aproape s-a triplat.

Potrivit raportului, creșterea are legătură în totalitate cu lansarea din 2023 al filmului „The Eras Tour” și „Renaissance: A Film by Beyoncé”, două filme de concerte masiv populare care au salvat o întreagă industrie. Cele 2 lungmetraje au remodelat box office-ul. Taylor Swift a fost și este în continuare un fenomen.

Citește și

Exit mobile version