• Cele două vedete au lucrat la numeroase colaborări de-a lungul anilor.
  • Cei doi rapperi ar urma să lanseze o nouă piesă.
  • Un live de pe Instagram spune totul.

Cât de curând am putea să-i vedem pe The Weeknd și Future într-o nouă colaborare. Cei doi s-ar putea să se reunească pentru o nouă piesă. The Weeknd a pornit un live pe Instagram, luni seara, pentru a arăta ce surpriză le pregătește el și producătorul Mike Dean în studio fanilor, iar aceștia au auzit o voce neașteptată, dar prea familiară, într-una dintre melodii, scrie Billboard .

Internauții au umplut secțiunea de comentarii, numai cu mesaje pline de entuziasm, în urma acestui clip:

View this post on Instagram

A post shared by Complex Music (@complexmusic)

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Aceasta nu ar fi prima dată când The Weeknd și Future lucrează împreună. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată ca invitați pe single-ul „Drinks on Us” din 2015 al producătorului Mike WiLL Made-It, care l-a avut ca invitat și pe Swae Lee. Duo-ul dinamic s-a reunit individual pe piesa „Low Life” de pe albumul lui Future din 2016, EVOL.

La sfârșitul aceluiași an, The Weeknd a apelat la Future pentru „All I Know” de pe LP-ul său Starboy, care a primit un tratament de lux luna trecută, după remixul lui și al Arianei Grande pentru „Die For You”, numărul 1 din Billboard Hot 100. În 2017, cei doi au colaborat la piesa „Comin Out Strong” de pe albumul HNDRXX al lui Future.

Dar acesta nu este singurul lucru pe care The Weeknd l-a prezentat din studio luni seară. El a postat pe Instagram Story o imagine neclară cu producătorul cântând la sintetizatoare în spate, cu un emoji de deșert urmat de un semn de întrebare. Fanii presupun că superstarul va face o apariție la Coachella Valley Music and Arts Festival, care începe în acest weekend.

Citește și: