• Mai nou, romanele SF dau tonul nunților.
  • Termenul de Book-Toc care a cunoscut o creștere de 85% a popularității.
  • Mai nou exită un magazin de mirese, unde se oferă rochii de mireasă inspirate din romane.

Trăiești în era digitală și în cea a romanelor Science-Fiction. Iar asta nu se limitează doar la cărțile pe care le citești sau la serialele pe care le urmărești. Mai nou, romanele SF dau tonul nunților.

Este și un nume dat acestui trend. Termenul de Book-Toc care a cunoscut o creștere de 85% a popularității cu peste 110.000 de căutări pe Google în ultima lună, potrivit unui site de planificare de nunti din UK. În timp ce unele cupluri optează pentru tema Book-Toc pentru a le inspira întreaga zi, altele aleg ca aceasta să aibă o influență mai mică, de exemplu, doar prin muzică.

Cei care conduc mișcarea sunt etichetele Harry Potter wedding cu 46,3 milioane de vizualizări. Uimitoarea ficțiune fantastică pentru copii plasată în lumea vrăjitorilor este seria care îi inspiră pe iubitorii de cărți să organizeze nunți netradiționale. Cei care optează pentru tema Harry Potter incorporează muzică în diferite coloane sonore și aleg locuri cu aer asemănător Hogwarts. Având în vedere că „Stăpânul inelelor” s-a vândut în peste 150 de milioane de exemplare în întreaga lume, nu este surprinzător faptul că fanii romanului fantastic caută inspirații pentru ziua lor specială.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
CINE-I „DI VINĂ”?
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

Pentru a obține aspectul „Game of Thrones”, cuplurile includ palete de culori închise și opțiuni de modă care s-ar putea potrivi unui rege sau a unei regine din serie. În altă parte Charlotte Kennedy o violonistă a fost angajată să cânte la o nuntă tematică „Lord of the rings”, unde a cântat coloana sonoră în timp ce tinerii căsătoriți se bucurau de prima lor masă ca soț și soție. Mai nou exită un magazin de mirese, unde se oferă rochii de mireasă inspirate din romane.

Citește și