• Modelul Kendall Jenner lansează un nou ghid pentru machiaj de primăvară
  • Produsele folosite de către Kendall Jenner sunt 100% naturale
  • Modelului Kendall Jenner îi place să își mențină machiajele simple

Tu cum te pregătești pentru primăvară? Modelul Kendall Jenner îmbrățișează primăvara, anticipând în același timp vara, cu o piele proaspătă și strălucitoare și buze roșii sexy.

Kendall vorbește de asemenea despre cum să-ți faci sprâncenele, machiajul lui Kylie, acneea hormonală și multe altele în noul său ghid de înfrumusețare. Aceasta preferă să folosească să nu se complice atunci când își realizează machiajele. Preferă ca metodele ei să fie cât mai accesibile și apropiate de public cu putință, utilizând machiaj pe care și le poate permite oricine.

„Uneori am impresia că dacă o aplic cu degetele, o face să pară mai subțire și aproape mai naturală pe pielea mea. Astea sunt lucruri pe care nu le pot explica, ci este doar opinia mea”, declară Jenner despre un fond de ten.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Kendall Jenner este un fan al produselor naturale. Această declară că secretul ei este să își hidrateze pielea cu uleiuri de față. Produsul pe care influencerița îl folosește este uleiul de măsline extravirgin, 100% natural. Face acest lucru înainte să se spele pe față, motivând că după ce se spală, uleiul care nu rămâne impregnat în piele iese mai bine din ten.

Modestia cu care își realizează materialele uimește internauții, motiv pentru care este și apreciată și iubită de fani. „Nu-mi place să am ochi sclipitori, așa că o să mă feresc de asta, dar o voi… Nu sunt un profesionist, oameni buni!”, glumește aceasta într-unul dintre videoclipuri.

Citește și